Starity

Bokacsizma: így viselik a sztárok

2013. október 30. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Most, hogy lassan ősziesebbre fordul az idő, előkerülnek a mindig divatban lévő csini bokacsizmák. Lássuk, kedvenceink hogyan viselik ezeket az örök darabokat!

hirdetés
Bokacsizma: így viselik a sztárok

Nina Dobrev

A Vámpírnaplók szexi színésznője mindig is tanúbizonyságát adta, miszerint páratlan stílussal áldotta meg a sors. Legyen szó hétvégi kiruccanásról, bevásárlásról, közönségtalálkozóról vagy egy nagyszabású rendezvényről, Nina mindig megtalálja az egyensúlyt és tökéletesen válogatja össze ruháit és kiegészítőit, így az ő gardróbjából sem hiányozhatnak a bokacsizmák.

A gyönyörű színésznő kedvencei a visszafogott darabok, általában egyszínű, egyszerű szabású csizmákat választ, melyeket szívesen visel rövidnadrág-kardigán vagy póló-farmer kombinációhoz.

Jessica Szohr

A magyar származású színésznő stílusa nagyban hasonlít Nináéhoz, hiszen amellett, hogy mindketten egy-egy nagyszabású sikersorozatban bizonyították tehetségüket eddig is, Jessica stílusa arról is árulkodik, miszerint nem csak a stylistok segítik az öltözködésben, mivel a bájos színésznő egy átlagos, hétköznapon is úgy néz ki, mintha most lépett volna ki valamelyik divatlapból.

A Gossip Girl Vanessája elsősorban a sötét árnyalatú csizmákat részesíti előnyben, melyeket legtöbb esetben ruhával vagy rövidnadrággal visel, kiemelve formás lábait.

Emma Watson

A Harry Potter-filmek üdvöskéje is előszeretettel kapja lábára kedvenc bokacsizmáit, melyek között akadnak lapos és magas sarkú darabok is. Hétköznapokon Emma lapos sarkú kedvenceit viseli farmerrel, megjelenését pedig sálakkal dobja fel.

Ha rendezvényre igyekszik a bájos színésznő, akkor magas sarkú cipellőit húzza a lábára és igyekszik a színek kompozíciójára összpontosítani, ami lássuk be: sikerül is neki, ugyanis megjelenésében a legtöbb esetben nem találunk kivetnivalót.

Mila Kunis

A gyönyörű színésznő elsősorban a hétköznapokon viseli bokacsizmáit, amikor is a kényelmet részesíti előnyben a szexis megjelenés helyett. Mila a vörös szőnyeges eseményeken általában hercegnőként tündököl, ám hétköznapjain igyekszik pihentetni bőrét és testét egyaránt, így általában lapos sarkú, kényelmes darabokat választ, ha arról van szó, hogy ki kell lépnie otthona kényelméből.

A színeket tekintve elsősorban a szürke és fekete darabokat preferálja, melyeket hasonló árnyalatú kiegészítőkkel és ruhadarabokkal visel.

Emma Stone

A Könnyű nőcske és A csodálatos Pókember sztárja, Emma Stone is nagy figyelmet szentel megjelenésének, ám Milához hasonlóan hétköznapjain ő is igyekszik kényelmesen öltözködni.

A bájos színésznő ugyan hajszínét gyakran változtatja, ám vannak dolgok, melyekhez egy életen át ragaszkodik és ezek közé tartoznak kedvenc bokacsizmái is, melyek közül többet is láthatunk rendszeresen a lábán. Kedvencei a krémszínű és bézs dabarok, melyeket farmerrel és inggel vagy pólóval visel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek