Starity

Jótékonysából énekel a Boyce Avenue - dalpremier

2013. október 29. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tengerentúlon hatalmas elismerésnek és sikernek örvendő együttes hazánkban is egyre nagyobb ismertségre tesz szert. A hírnevet pedig jó célokra használják.

hirdetés
Jótékonysából énekel a Boyce Avenue - dalpremier

„Mikor megalapítottuk a bandát, csak három testvér voltunk, akik a szüleik garázsában játszottak. Próbáltuk valóra váltani az álmainkat. Az álmainkat, hogy megoszthassuk a világgal a zenénket és hallassuk a hangunkat. Fáradhatatlanul dolgoztunk, pedig abban sem voltunk biztosak, hogy valaki meghallgatja-e egyáltalán. Az internet és a zene erejével végül megtaláltuk a kapcsolatot veletek, rajongókkal. Hatalmas boldogsággal tölt el, hogy megadatott ez a lehetőség, most pedig szeretnénk visszaadni valamit” - mondta a jótékonyságot promotáló videó bevezetőjében az együttes énekese, Alejandro és gitárosa, Daniel Manzano.

A fiúk hatalmas népszerűségnek örvendenek világszerte, YouTube-csatornájukra közel 4 és félmillióan iratkoztak fel. Olyan előadókkal dolgoztak már együtt, mint az amerikai X Factorból megismert Bea Miller – akivel Miley Cyrus slágerét dolgozták fel -, és a Fifth Harmony, akikkel Justin Timberlake Mirrorsát énekelték el. A kezdetek óta több sikeres saját daluk is megjelent, ám ez lesz az első kislemezük, melyet a piacra dobnak.

„Ennyi év turnézás után a világ körül ihletet kaptunk, hogy újra leüljünk és dalokat írjunk. Az első kislemezt valami különlegesre szerettük volna. A One Life megjelenésével együtt csatlakozunk a Pencils of Promise szervezethez, ami arra hivatott, hogy iskolákat építsen fejlődő országok területein. A kislemez bevételeinek 100%-a a hátrányos helyzetű gyermekek javára fordul. 10.000 dollárból már építhetünk egy osztálytermet olyanok számára, akiknek semmi esélyük arra, hogy bárhol is képezzék magukat. 25.000 dollárból már egy kisebb iskola is kifér, de ehhez a ti segítségetekre van szükségünk” - mesélték a fiúk, akiknek új dala 0.99 dollárba, körülbelül 210 forintba kerül.

A Boyce Avenue egyébként elismert együttesnek számít a tengerentúlon, hiszen a tavalyi X-Factorba személyesen kérte fel őket Simon Cowell énektanári és mentorsegédi munkálatokra. A srácok jó barátságot ápolnak a One Directionös fiúkkal, akikkel egyébként együtt turnéztak, ráadásul dalokat is írtak nekik, pletykák szerint pedig hamarosan elkészítik első közös számukat, feldolgozásukat is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek