Starity

Miniszoknya: így viselik a sztárok

2013. október 29. 15:03   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egész sztárvilágban népszerűnek számító ruhadarab a szoknya. Vannak kivételek, akik a közelébe se mennek ennek a ruhadarabnak, de sokaknak elnyerte a tetszésüket, legyen akár rövid, hosszú vagy egyszínű, tarka. Cikkünkben összegyűjtöttünk néhány sztárt, akiknek bejön ez a ruha.

hirdetés
Miniszoknya: így viselik a sztárok

Lucy Hale

A csinos kis hazudozó imádja a szoknyát. Akárhová felveszi, legyen ez éppen egy rendezvény, vagy csak egy egyszerű kiruccanás az utcára. Lucy az egyszínű szoknyák mellé tette le a voksát, ugyanis a fekete és fehér ruhadarabokban igen gyakran láthattuk.

Shenae Grimes

A kanadai színésznőre már-már lehet mondani, hogy az ismertető jegyévé vált ez a ruhadarab. A 90210 bájos Shenae Grimese odáig van a szoknyákért, hiszen elég gyakran mutatkozik bennük. Nem számít, hogy egyszínű vagy tarka, rikító vagy épp a környezetbe olvadó, rendezvényen, tengerparton, forgatáson, sőt még az utcára is felveszi, ha úgy tartja kedve.

Claire Holt

Az előző két emberrel ellentétben, kedvenc ősi vámpírunk nem mozdul ki a hétköznapi életben szoknyában. Ezt a pompás ruhát csak rendezvényekre veszi fel, de volt olyan alkalom, mikor fotózás kedvéért is belebújt a ruhadarabba. Voksát ő is a fekete és a fehér szín mellé tette le.

Rachel Bilson

Rachel Bilson is az a fajta lány, aki szereti mutogatni gyönyörű lábait. A Hart of Dixie színésznője sem válogat ezt a témát illetően, hiszen elég sokszor látni az utcákon szoknyában mászkálni, ha éppen a postára vagy egy rendezvényre igyekszik.

Emma Roberts

Julia Roberts unokahúga se veti meg ezt a ruhafajtát. Kedvence a kék farmerszoknya, melyet már számtalanszor lehetett látni Emmán. A fiatal színésznő is szinte mindenhova felvette már, akár egy reggeli show-ban mutatkozott vagy éppen egy turmixért ugrott le a sarki bárba.

Vanessa Hudgens

A Gabriella Montezt alakító színésznő imádja a virágmintákat. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a rengeteg ilyen mintával díszített szoknya, amit felvett. Természetesen őt sem zavarja, hogy hova indul el benne, legyen ez akár egy hétköznapi kiruccanás vagy egy fontos esemény.

Katie Cassidy

A Laurel Lance karakterét megformáló Katie Cassidy is rajong a szoknyákért. Kedvenc színe a piros, ami, el kell ismerni nagyon is jól áll a színésznőnek. Emellett előnyben részesíti a sötét és virágmintás ruhadarabokat is. Az utóbbit a Selena Gomezzel forgatott filmjén, a Csajok Monte Carlóban lehetett látni rajta.

Candice Accola

A stílusáról híres Candice Accola se veti meg ezt a ruhadarabot, azonban ő is azon kevés ember közé tartozik, aki nem mozdul ki miniszoknyába az utcára. A vámpírlányon lehetett már látni ezt a ruhát rendezvényen, díjátadón, sőt még modellt is állt egy gyönyörű fehér szoknyában.

Nina Dobrev

Ha már a Vámpírnaplóknál tartunk, Nina Dobrev sem maradhat ki cikkünkből. A fiatal színésznő is előszeretettel visel szoknyát, legyen szó egyszínűről vagy mintásról. Candice-hez és Claire-hez hasonlóan ő is szoknyában állt modellt a Seventeen magazinnak, de rendezvények és a hétköznapok alkalmával is felveszi.

Aimee Teegarden

A gyönyörű fiatal színésznő is oda meg vissza van a szoknyáért, hiszen elég gyakran mutatkozik egy-egy darabban. Ő sem törődik azzal, hogy az utcára vagy éppen egy rendezvényre siet, sőt még hidegben sem veti meg ezt a ruhadarabot, ám akkor gyorsan alá vesz egy szép harisnyát.

Selena Gomez

Az ex-Disney-csillag is előszeretettel kap magára miniszoknyát, lehet az akár egyszínű, csillogós vagy szürke hétköznapi. Nem törődik azzal sem, ha éppen az utcára ugrott le valamiért, vagy sétálni támadt kedve, de díjátadókon is rendszeresen lehet látni rajta eme darabot.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek