Starity

Klippremier: Zara Larsson - Bad Boys

2013. október 29. 16:04   |   Szerző: Gouldigger Girl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal svéd énekesnőnek körülbelül a negyedik klipje látott ma napvilágot az internet egyik leghíresebb videómegosztóján, a YouTube-on.

hirdetés
Klippremier: Zara Larsson - Bad Boys

Zara Larsson neve még nem csenghet annyira ismerősen, hiszen egy átlagos svéd tinédzserlány, viszont eszméletlen hanggal rendelkezik, ami mindenképpen a nagy tehetségek közé emeli.

Egy nappal ezelőtt, 2013. október 28-án jelent meg a Bad Boys című dalához készült videoklip a svéd Aftonbladet TV oldalán, amit a Twitteren csiripelt Zara. A rajongók természetesen egyből rávetették magukat a videóra, ám rögtön másnap, 2013. október 29-én felkerült a videó Zara hivatalos YouTube-oldalára is.

A klip igazán egyszerű lett, Zara egy fekete bőrleggingsbe és egy szintén fekete haspólóba bújva táncol egy raktárhelyiségnek tűnő épületben. A szettet megkoronázták tengernyi gyűrűvel, karpereccel és egy nagy nyakékkel, a haját kiengedve viseli, a sminkje natúr, így az egész természetes hatást kelt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek