Starity

Majdnem kórházba került Bradley Cooper

2010. augusztus 23. 15:03   |   Szerző: bellsiam

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bradley Cooper karrierje csúcsán van. A szerelemben is szerencsés: eljegyezte a Bridget Jones filmek sztárját, Renée Zellwegert. Legújabb filmjét, a Szupercsapatot augusztus 5-én kezdték el játszani a hazai mozik.

hirdetés
Majdnem kórházba került Bradley Cooper

Bradley Coopert leginkább a Másnaposok című film után ismerte meg a világ. Azóta elhalmozzák ajánlatokkal, filmszerepekkel. A szíve foglalt: nemrégiben eljegyezte a Bridget Jones filmek sztárját, Renée Zellwegert.

Bradley egy interjúban elárult mindent legújabb filmjéről, a Szupercsapatról, melyet augusztus 5-én kezdtek el játszani a hazai mozik. Többek közt azt is elmondta, hogy a film miatt diétát tartott, és majdnem a kórházban kötött ki miatta!

– Legutóbbi filmedben, A szupercsapatban szinte csak pasik játszanak. Hat hónapig voltál „összezárva” férfiakkal.

– De szerencsére ott volt Jessica Biel is. Szegény, fél éven keresztül kellett elviselnie ennyi férfit, tele energiával. Olyanok voltunk, mint egy rögbicsapat vagy valami hasonló. Vicces volt.

Az interjút tovább olvashatjátok a Nők Lapja Café oldalán, ide kattintva!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek