Starity

Feloszlott a Jonas Brothers

2013. október 29. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már turnéjuk törlése óta rebesgették, hogy a Jonas Brothers nem folytatja közösen megkezdett zenei pályáját. A fiúk most hivatalosan is bejelentették, hogy véget ért egy korszak.

hirdetés
Feloszlott a Jonas Brothers

A Jonas Brothers alig néhány nappal turnéjuk kezdete előtt törölte az egész fellépéssorozatot, majd közös Twitter-oldalukat is megszüntették, ezzel pedig teljesen kétségbe ejtették rajongóikat. Csaknem két hétnyi bizonytalanság és spekulációáradat után maguk a fiúk jelentették be hivatalosan, hogy külön utakon folytatják zenei pályafutásukat.

Kevin Jonas a People magazinnak erősítette meg a hírt: „Most véget ért. Nick azonban reményét fejezte ki arra vonatkozóan, hogy az állapot csupán átmeneti: Nagyon nehéz azt mondani, hogy örökre... egy fejezetet bezártunk, az biztos. Joe még azt is hozzáfűzte, hogy a döntést egyetértésben hozták meg, miután Nick találkozót hívott össze, ahol elmondta kételyeit a csapat jövőjét illetően.

A Jonas Brothers 2005-ben alakult meg és öt albumot készített, az utolsó, V című egyelőre a fiókban pihen, bár két kislemez már kikerült róla Pom Poms és First Time címmel. A fiúk a Disney-csatornát is meghódították Jonas című sorozatukkal, amelyet 2009 és 2010 között vetítettek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek