Starity

Nina Dobrev újabb vámpírral jár?

2013. október 30. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mióta Derek Hough kikerült az életéből, Nina Dobrev és Paul Wesley feltűnően sokat lóg együtt. Lehet, hogy új álompár született?

hirdetés
Nina Dobrev újabb vámpírral jár?

Nina Dobrev és Ian Somerhalder idén májusban vetettek véget kapcsolatuknak a rajongók legnagyobb bánatára. A színésznő ezután néhány hétig Derek Hough mellett kereste a boldogságot, ám hamar kiderült, hogy nem ő az igazi. A legújabb pletykák szerint Nina most másik Vámpírnaplók-beli kollégájával, Paul Wesley-vel melegedett össze, akinek házassága röviddel Nináék szakítása után ért véget, és akit rögtön össze is boronáltak kolleganőjével, Phoebe Tonkin színésznővel.

Paul és Nina barátsága eddig is köztudott volt, most azonban állítólag többről van szó közöttük, és maga Nina sem segít tisztázni a helyzetet. A két sztár ugyanis rengeteg időt tölt együtt, legutóbb még egy halloweeni buliba is együtt mentek. Nina WhoSay-oldalára töltötte fel közös fotójukat, amelyen páros jelmezt húztak: Justin Biebernek és Selena Gomeznek öltöztek fel a bulira. Hogy ezt célzásnak szánták, vagy csak véletlen, csak ők tudhatják.

Az mindenesetre biztos, hogy amennyiben komplikált kapcsolatra vágynának, nem kell messzire menniük, hiszen Elena, Stefan és Damon viszonya meglehetősen viharos a sorozatban, bár Elena jelenleg Damon párja, úgy tűnik, Stefan még nem tett le arról, hogy egyszer még együtt lehet a lánnyal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek