Starity

Blake Lively a L’Oréal Paris arca

2013. október 29. 21:09   |   Szerző: AmyVie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Blake Lively nem tétlenkedik mostanság. Nemrég még arról harsogott a média, hogy kiütötte a nyeregből Katherine Heiglt a The Age of Adaline című filmből, most pedig a L’Oréal Paris arcává válik.

hirdetés
Blake Lively a L’Oréal Paris arca

Mint már említettük, nemrégiben arról írtak, hogy Blake felváltotta Katherine Heiglt a The Age of Adaline című filmben, amely a Vadállatok és a Gossip Girl befejezése utáni első filmje lesz. Blake sokszínűségéről és változatosságáról híres, amivel szeret egyedivé és különlegessé válni.

A színésznő a milliók által ismert márka legújabb termékének az arca, nagykövetéve lesz. A munkálatok jövő tavasszal fogják majd elkezdeni. Blake csatlakozni fog az A-listás reklámarcok közé, mint ahogyan annak idején Jennifer Lopez, Beyoncé és Gwen Stefani is tette.

Sajnos több információ nem került ki arról, hogy Blake pontosan melyik terméknek lesz az arca, de a L’Oréal Paris Instragam-profilja ezt tette közzé: „Exkluzív bejelentés: Izgatottan köszönthetjük a gyönyörű és tehetséges Blake Livelyt, a mi új nagykövetünket. Mindenképpen megéri a pénzét).”

2013. október 29-én ünnepelték meg ezt a L’Oréal által megrendezett eseményen, ahol Blake pompásan nézett ki: egy Balmain nevű divattervező ruháját viselte. Íme néhány kép az eseményről:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek