Starity

Justin Bieber iskolát épít

2013. október 29. 21:09   |   Szerző: SHSophie2000

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber a hétvégén egy távoli faluba utazott, Guatemalába — egy iskola építésében segédkezett.

hirdetés
Justin Bieber iskolát épít

Justin Bieber mindig is híres volt nagy szívéről és jótékonykodásairól. A hétvégén újra megmutatta a nagyvilágnak ezt az oldalát. Guatemala City-beli koncertje után egy segélyszervezettel karöltve állt be a munkások közé, talicskát tolva. A Pencils Promise egyesülettel együtt fogtak az épület megépítéséhez, melynek alapítótagja Scooter Braun testvére.

„A mai nap valószínűleg életem legvarázslatosabb napja”kezdte a 19 éves énekes videójában, melyben a Guatemalában szerzett emlékeit meséli el. Megemlítette a sok csodás embert, akikkel találkozott és akiknek nehéz sors jutott – az egyik gyereknek még odaadta saját cipőjét is!

„Most nem a szegénységről beszélek, hanem arról, hogy 10 ember lakik egy kicsi kunyhóban. Ez felnyitotta a szememet, hogy az én problémáim semmiségek. Tényleg semmiségek, mert ezeknek a gyerekeknek semmijük nincs, tényleg semmijük. Felnyílt a szemem és ezért készítem ezt a videót”majd köszönetet mondott a rajongóinak, akik hisznek benne és arra biztatta őket, hogy lehetnek akármennyi idősek, segíteni ők is tudnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek