Starity

Spencer Pratt újabb erőlködései a hírnévért

2010. augusztus 23. 15:03   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Hills egyik főszereplője, Heidi Montag exférje és egyben Stephanie Pratt bátyja nem bír magával – mindenképp a figyelem középpontjában akar maradni!

hirdetés
Spencer Pratt újabb erőlködései a hírnévért

Spencer Pratt első terve az volt, hogy írjon egy „minden titkot kifecsegő” könyvet az ő és Heidi Montag–, illetve a lány és az ő anyukájával való rossz kapcsolatáról. „A legutóbbi könyvem, a How To Be Famous (magyarul Hogyan légy híres – a szerk.) nem került fel a New York Times legtöbbet eladott könyvei közé” – panaszkodott a „sztár”. – „A következő, Heidiről és rólam szóló könyvem teljesen más lesz, semmi nem fog vissza.”

A következő dologra már számíthattak az emberek; a celeb megpróbál egy Heidivel elkészített home-videót eladni a Vivid Entertainmentnek, ugyanannak a kiadónak, ami nemrég jelentette meg Kendra Wilkinsonét. Nem is olcsón; 5 millió dollárt kér a felvételért.

Meglepő dolgokat is felvetett: Heidinek állítólag nemcsak Spencerrel, hanem a Playboy playmate Karissa Shannon-nal is készült egy videója, ami elég valószerűtlen; bár ki tudja. Hisz ha nem létezne, miért tweetelte volna Hugh Hefner exe, hogy „@SpencerPratt! K*pd be”?

Spencer a sok intézkedés közepette nyilván elfeledkezett a családjáról; hisz hugával, Stephanie Pratt-tal (szintén The Hills-szereplő) sincs túl jóban – bár a lány nyilatkozata alapján úgy tűnik, nem ő tehet róla. „Most szeptemberben lesz egy éve, hogy legutóbb beszéltünk. De ha egyszer át akar jönni, nyitott karokkal fogom várni. Jobban szeretem mindennél a világon.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek