Starity

Így énekli a Marry The Nightot Adam Lambert

2013. október 30. 19:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert karaktere november 7-én debütál a Glee - Sztárok Leszünk! című műsorban, amelyhez megjelent az első feldolgozása, a Marry The Night slágerhez.

hirdetés
Így énekli a Marry The Nightot Adam Lambert

Adam Lambert Starchildot, azaz Elliot Gilbertöt fogja alakítani a Glee-ben, aki csatlakozik a New York-i csapat Madonna's Cover bandájához – bár az elején Kurtnek [Chris Colfer] akadnak aggodalmai az extravagáns előadóval.

Lambert a Marry The Nighttal fog bemutatkozni a bandának és a közönségnek, az A Katy Or A Gaga epizódban, november 7-én. Október 30-án lepte meg rajongóit, nyolc nappal a rész premierje előtt, a teljes változattal: „Van egy meglepetésem számotokra: hallgassátok meg a Lady Gaga – Marry The Night feldolgozásomat a hamarosan debütáló Glee szereplésemhez!”

Az epizódban egyébként láthatjuk, ahogy a szereplők egy „katy perryvé” vagy éppen egy „lady gagává” változnak át, és egymással versenyeznek, hogy vajon ki is uralja a mezőnyt.

Emellett az énekesről megjelent pár hivatalos kép is a sorozat ötödik évadjának negyedik részéhez.


Starchild bemutatkozik

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek