Starity

Kristen Bell lesz Daenerys

2013. október 30. 19:07   |   Szerző: buff

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kristen Bell nem lajhár lesz idén halloweenkor: barbár királynőnek öltözik be.

hirdetés
Kristen Bell lesz Daenerys

„Most jöttem rá, hogy kétéves késésben vagyok, és nem fogok magyarázkodni emiatt, de azt hiszem Khaleesi leszek a Trónok harcából” – osztotta meg a színésznő a Huffington Posttal.

„Nagyban befolyásoló, hogy Dax valami félmeztelen akart lenni, és Drogot választotta. Azt hiszem, a Khaleesi sárkányai Lincoln lesz (Bell lánya) és a két kutyánk. Teljesen a sárkányokra utazunk. És az egész család részt vesz benne!”

Még júniusban a színésznő kifejtette a Hoolywood Riporternek, hogy mennyire odavan a sorozatért.

„Azokat a palástokat akarom viselni, akarok egy sárkánybébit, mindent akarok! Már nagyon benne vagyok ebben… Egészen interaktív dolgokat is lehet találni, belenézhetsz a térképekbe és megtudhatod, hol a határa Westerosnak vagy Winterfellnek.”

Ha ennyiből nem bizonyosodtunk volna meg Kristen Bell mekkora rajongó, akkor októberben már mindenképp magasabbra tette a lécet, mikor a színésznő a Twitteren publikálta a Trónok harcá-s fehérneműiről készült képeket.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek