Starity

Exkluzív interjú Molnár Melinával!

2013. október 30. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bátky Zoltán, Nagyváradi Nelli és a Sunset Strip után a gyönyörű Molnár Melina is eleget tett kérésünknek, amikor is abban a reményben kerestük fel, hogy választ ad néhány kérdésünkre. A meseszép hangi adottsággal megáldott lány nem csak jövőbeli terveit osztotta meg velünk, hanem a műsorral kapcsolatos érzésit, tapasztalatait is.

hirdetés
Exkluzív interjú Molnár Melinával!

– Mint tudjuk, sajnos nem jutottál be az élő show-ba. Áruld el, mi alapján választottál számokat magadnak a műsor folyamán?

– Igazából annyi volt a koncepcióm, hogy minél többféle stílusban megmutassam magam. Az első fordulón Keshát énekeltem, ami egy pörgős dal, azután Adele-t, ami magáért beszél, majd hál’Istennek volt szerencsém előadni egy rockhimnuszt is.

– Milyen érzés volt, amikor megtudtad, hogy mentorod, Alföldi Róbert segédje – a műsor korábbi bírája –, Keresztes Ildikó azt mondta Róbertnek, hogy ő gondolkodás nélkül magával vinne téged az élő show-ba?

– Én ezt már csak akkor hallottam, mikor visszanéztem a műsort. Nagyon szíven ütött, hogy ennyire kevésen múlt a bejutásom, viszont Keresztes Ildikó számomra egy utánozhatatlan énekesnő, így szavakba sem tudnám önteni, milyen jó érzés volt tőle ilyet hallani.

– Mit gondolsz, mennyi volt igaz rád abból, amit Alföldi Róbert mondott, miszerint „ugribugri, kicsit csinált, kicsit műanyag, kicsit műcsajos” voltál a műsor kezdetén? Te is így érezted?

– Teljesen igaza volt Alföldi Robinak, de úgy gondolom, hogy az, amit a műsor kezdetén csináltam, is én voltam. Az már egy másik nézőpontja a dolgoknak, hogy az adott helyzet hozta ki belőlem, nem tudtam megfelelően kezelni azt, hogy belecsöppentem egy ilyen színvonalas műsorba és hát az izgalom hatására tényleg ugribugri lettem. Később a tapasztalat és a nagyobb rutin kihozta belőlem azt a Molnár Melinát, aki a hétköznapokban is vagyok.

– Búcsúzóul tudott szolgálni a mentorod olyan tanácsokkal, melyeket meg tudtál fogadni? Miben változtatott meg téged a műsor?

– Mikor kiderült, hogy nem jutottam tovább, még volt alkalmam egy kicsit beszélgetni Alföldi Robival. Annak ellenére, hogy iszonyatos érzések kavarogtak eleinte bennem, sikerült olyan szintre felemelnie lelkileg, hogy hirtelen erőre kaptam és megvilágosította bennem azt, hogy nagyon fiatal vagyok még és az élet még sok lehetőséget rejthet számomra. Rájöttem arra, hogy ezek a csalódások csak erősítenek, és ezáltal leszek egyszer igazán hálás azért, hogy elérhetem a céljaimat.

– Hogyan telnek a napjaid a kiesésed óta?

– Köszönöm kérdésed, nagyszerűen. A Mentor-ház után jött egy nehezebb időszak, leginkább próbáltam a válaszokat megtalálni, hogy miért nem sikerült. Egyszer csak arra eszméltem, hogy „Hé, most már elég volt a búslakodásból, mert jövőre sem fog így sikerülni”, azóta minden nap gyakorlok, gitározni tanulok, és az egyetemet végzem szorgosan, szórakozok és mint kedves volt mentoromtól útravalónak kaptam: próbálom megtalálni önmagamat. Nem utolsó sorban szeretnék majd saját dalt/dalokat is, de erről elöljáróban ennyit…

– Néhány adással ezelőtt megkezdődött az élő műsor. A kiesésedtől függetlenül figyelemmel kíséred az X-Faktort? Vannak kedvenceid?

– Nálunk az élő show hétről hétre egy konkrét családi program: bekuckózunk a tv elé és izgatottan várjuk a produkciókat. Természetesen vannak kedvenceim, de nem szeretném elárulni kik azok. Elég nehéz megtalálni azt az egy embert vagy csapatot, akinek tényleg tiszta szívemből, bűntudat nélkül szurkolhatok, mivel a tábor alatt sikerült barátságot kötnöm többükkel is. Éppen ezért annyira izgalmas számomra.

– Mit tanácsolnál azok számára, akik hozzád hasonlóan részesei szeretnének lenni egy ilyen nagy volumenű műsornak?

– Elsősorban azt javaslom, hogy merjék kipróbálni minden oldalukat a műsor során és ne féljenek önmagukat adni. Háhá! Könnyen beszélek már, hisz az elején nekem sem sikerült teljesen… Ami még nagyon fontos, hogy ne feszüljenek be, hiszen élvezni kell minden pillanatát a műsornak, életem legnagyobb élménye volt az első perctől az utolsóig.

Mit gondolsz, milyen személyiségjegyekkel kell rendelkeznie a leendő nyertesnek?

– Ezt nem lehet megjósolni… Mindenki egy egyéniség, mindenki másban jó és más dolog miatt érdekes a műsorban és azt sem tudhatom, hogy az országnak mi nyeri el tetszését. Nekem az a fontos ebben a műsorban, hogy lássam az akaratot a kitartást, és tudjon élni a lehetőségekkel. Én például azért szeretem ebben a műsorban a fiúkat, mert amellett, hogy a maximumot nyújtják minden héten, tudnak bánni a közönséggel, rajongókkal, lazák és már most lányok ezrei szurkolnak nekik.

– Visszatérve hozzád: az X-Faktor hivatalos oldalán olvastuk, miszerint érdeklődést mutatsz a spirituális és természetfölötti dolgok iránt; valamint hogy szívesen oktatnál agykontrollt…Mesélnél erről részletesebben?

– Nagyjából 2 éve elég nehezen tudtam kezelni a hétköznapi feszültségeket, akadályokat. Rendszeresen lebetegedtem, műtétre is került sor, olyan betegségek jelentkeztek nálam, amelyek egyértelműen lelki eredetűek voltak. Egyébként a betegségek legnagyobb része lelki eredetű. Ekkor hallottam, hogy van erre egy hatékony gyógymód, így elvégeztem az agykontroll tanfolyamot Dr. Domján Lászlónál. Az agykontrolltól nem áll messze a spiritualitás, sőt! Szerintem a világon hihetetlenül sok olyan dolog és energia van, amiről mi átlagemberek semmit sem tudhatunk. Pszichológiát tanulok az egyetemen, így talán nem meglepő, hogy az agykontroll ennyire foglalkoztat. Az, hogy oktassak is, még nagyon messze áll tőlem, de hiszem, hogy egyszer az is bekövetkezik majd, én már csak ilyen bizakodó vagyok…

Végezetül pedig szeretnél üzenni valamit a rajongóidnak? Hol és mikor találkozhatnak veled legközelebb?

– A rajongó szót egy kicsit túlzásnak találom. Én inkább csak támogatóknak nevezném őket. A Facebookon létrejött a hivatalos oldalam, ahova szeretném, hogy minél több ember ellátogasson és kövesse, mert sok-sok videóval szeretnék majd a jövőben kedveskedni és ott közzé teszek minden fellépést és találkozási lehetőséget. Még egyszer és még százszor nagyon köszönöm minden kedves támogatómnak a sok dicséretet, amit kaptam az elmúlt pár hónapban, felfoghatatlan érzés 20 évesen ennyi szeretetet kapni. Hálás vagyok mindenért és mindenkinek, életem legszebb időszaka kezdődött el.

Starity: Köszönjük szépen, hogy megtiszteltél minket és további sok sikert kívánunk neked a továbbiakban!

Melina X-Faktoros munkássága megtekinthető a műsor hivatalos oldalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek