Starity

Miyavi zsúfolt évnek néz elébe

2013. október 31. 22:10   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A japán rocker rajongói már minden bizonnyal tudják, hogy kedvencük legújabb albuma, a "MIYAVI" október 18-án került a boltokba számos ázsiai országban, beleértve Thaiföldön, Taiwanban, és Malajziában is.

hirdetés
Miyavi zsúfolt évnek néz elébe

Az album már az iTuneson is elérhető, és Miyavi megerősítette, hogy 2014 februárjában ázsiai turnéra indul, amit világk örüli koncertek követnek majd. A tehetséges zenész azonban nemcsak a zenei karrierjén dolgozik szorgalmasan, hanem hamarosan a filmvilágban is bemutatkozik.

Jelentős szerepet kapott az Oscar-díjas amerikai színésznő, Angelina Jolie által rendezett Unbroken című filmben. Az Unbroken egy amerikai olimpiai bajnok futó és háborús hős, Louis Zamperini történetét meséli el, aki a második világháborúban japán fogságba esik és egy hadifogolytáborban kénytelen eltölteni három évet.

A 32 éves Miyavi alakítja Mutsushiro Watanabe, egy japán katona szerepét, aki a Madár becenevet kapta a táborban és akinek az volt a feladata, hogy megtörje Zamperinit. Ez azonban nem sikerült – erre utal a film címe – a jelenleg 96 éves férfiről, aki túlélte a japán fogolytábor kegyetlenségeit, Laura Hillenbrand írt könyvet Unbroken: A World War II Story of Survival, Resilience, and Redemption címmel.

„Mint zenész, sokat törtem a fejemet azon, vajon meg kellene-e szakítanom a zenei karrieremet, hogy elvállaljam ezt a szerepet” – nyilatkozta Miyavi, és elismerte, hogy azért vállalta a kihívást, mert a filmben talált egy „rejtett témát”, amit ő megbocsátásnak nevez. Ez vette rá, hogy a szerep mellett döntsön. ”Pontosan ez az, amit ki akarok fejezni a zenémen keresztül. Nagyon várom, hogy teljes szívvel részt vehessek ebben a kihívásban."

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek