Starity

Megszületett Berkiék kislánya

2013. október 31. 17:05   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mostanában a médiában rengeteget hallani Berki Krisztiánról és családjáról, hiszen Pamela várandós volt. Sokat vacilláltak a név kiválasztásával, ám a kicsi végül a Natasa Zselyke nevet kapta.

hirdetés
Megszületett Berkiék kislánya
Fotó: Baksa Norbert

Pamela kilenc órán át vajúdott, ezért az orvosok jobbnak látták a császármetszést. Natasa 2880 grammal, 53 centivel és egészségesen jött világra. Az apuka Ausztriából rohant haza kedveséhez és gyermekéhez, mert elment síelni a barátaival, hiszen Natasát csak egy héttel későbbre várták.

„Mivel csak november elejére vártuk Natasát, elmentem a barátaimmal síelni. Amikor viszont megkaptam a hírt, hogy Pamela vajúdik, azonnal cselekednem kellett. Soha nem bocsátottam volna meg magamnak, ha nem vagyok ott a szülésnél” – mesélte a büszke apuka a Borsnak.

Berki eddig azt mondta, nem akar bent lenni a szülésnél, de amikor beért a kórházba, másként látta a dolgokat, és természetesnek tartotta, hogy fogja Pamela kezét, amikor szenved.

A család hamarosan megnézheti kívülről is az eseményeket, ugyanis az Édes élet stábja forgatott. A felvételek a jövő héten kerülnek majd adásba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek