Starity

Lindsay sokat keres a börtönnel

2010. augusztus 23. 16:04   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mielőtt LiLo bevonult, rengeteg magazinban megjelent, interjúit leszerződtette és eladta különféle újsgoknak. Azt még nem tudni, ki vette meg a börtön utáni első beszélgetést, de szép kis bevétel lesz.

hirdetés
Lindsay sokat keres a börtönnel

A színésznő börtöninterjúja nem kevesebb, mint egymillió dollár lesz. „Pénzügyi szempontból ez a legjobb dolog, ami történhetett Lindsayvel. Többet fog keresni a börtön utáni interjújával, mint amennyit eddig bármelyik szerepével” – mondták bennfentesek a New York Daily News-nek.

A Life & Style magazin értesülései szerint Lindsay Lohan nem csak az interjúkat adta el, hanem bizonyos szempontból a Twitter oldalát is; egy-egy tweetjéért 2500 – 3000 dollárt fizetnek neki a cégek.

Marc Ecko az új kollekciójához, a Muse-hoz választotta LiLo-t. A tervező szerint a színésznő egy modern kori ikon, aki nagy hatással volt őrá.

Év elején még a színésznő annyira le volt égve, hogy lakbérre is alig futotta neki. A börtönbüntetés – amit nemrég kapott –, úgy tűnik, nem csak rossz dolog az életében; épp ellenkezőleg. A 2010-es nyár végén és ősszel nem lesz olyan újságosstand, amiben legalább egy újság vagy cikk főtémája nem a híresség lesz.

A német GQ augusztusi számában fürdőruhában pózol. Ugyanezen hónap olasz Vogue-jában Ellen von Unwerth Linds-ről készült képei láthatók. „Nagyokat hibáztam, de sokat tanultam belőlük. Talán ezért vagyok még életben” – nyilatkozta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek