Starity

Mr és Mrs: Majka és Dundika az év sztárpárja

2013. november 01. 09:09   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap lezajlott a Mr és Mrs utolsó adása, azaz a döntő, ahol már csak három páros küzdhetett meg a fődíjért. Végig szoros volt a küzdelem, mindig csak egy-egy pont volt a különbség, de a nyertes pár folyamatosan az első helyen virított.

hirdetés
Mr és Mrs: Majka és Dundika az év sztárpárja
Fotó: TV2

Rendhagyóan kezdődött a tegnapi Mr és Mrs: Tilla és Claudia játszották a párcsatát, melynek kérdéseit az egyik versenyző, Majka olvasta fel nekik. Ezek után már csak három pár küzdött a győzelemért és a 2013-as sztárpár címért.

Majka és Dundika, Bárdosi Sanyi és szerelme, Ildikó, valamint Varga Viktor és Cinthya Dictator maradt ott a döntőben. Most is rengeteg izgalmas, kreatív és új játékokkal szórakoztatták a nézőket. A közös feladatoknál nagy volt az összetartás, ugyanis mindegyik alkalommal mindhárom páros megszerezte a maximális pontszámot, ám ez Vitoréknak nem volt elég, így a műsor közepénél búcsúznunk kellett tőlük. A Mr és Mrs második felében rengeteg kérdésre kellett válaszolniuk a párosoknak – több-kevesebb sikerrel.

A végén egy esküvő szemtanúi lehettek a nézők, ahol az volt a lényeg, hogy a két pár megkeresse a gyűrűket, bepattintsa a női gyűrűbe a követ, és odarohanjanak az anyakönyvvezetők elé. Mivel előbb Majoros Péter és Hajnalka mondták ki a boldogító igent, így ők kapján a 2013-as sztárpár címet, valamint a hárommillió forintot is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek