Starity

Adam Leber szerint Britney dallistája hamis

2010. augusztus 23. 16:04   |   Szerző: adaa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már előkerült egy nem hivatalos lista Britney új albumának számairól, ám a hír nem biztos, hogy igaz, mivel már megkezdődtek ellene a cáfolások.

hirdetés
Adam Leber szerint Britney dallistája hamis

Nagyon sok hír kavarog mostanában arról, hogy Britney új albumon dolgozik. Nos, igen, ez valóban így van. Nagyon keményen dolgozik rajta és reméli, hogy óriási sikere lesz vele az énekesnőnek. Még nem lehet pontosan tudni a lemez számait, de talán lassan kiszivárog 1-2 a listáról.

Ám, a közelmúltban valaki felrakott az internetre egy olyan listát, amin Brit következő albumának a zenéi vannak, de ebből még nem lehet megtudni, hogy ez az igazi számlista, vagy sem. Már nagyon sokan pletykálni kezdtek róla, főleg a Twitteren, miszerint ez a papír hamis adatokat közöl. El is kezdődött a megcáfolások sora.

Adam Leber közölte Britney rajongóinak, hogy ez a lista hamis, nem eredeti. Ezek voltak a twitter-üzenetei:
„Ez hamis! http://ow.ly/2sZnK
„Ez is hamis: http://img441.imageshack.us/img441/4452/crystalg.jpg
(Eszerint a lista szerint Britney dalokat írt Crystal Bowersoxnak.)

Leber azt is elárulta, hogy egyátalán nem lehet tudni az album megjelenésének időpontját. Ezt mondta: „Bárcsak válaszolhatnék a rengeteg kérdésre az album megjelenési dátumáról, de sajnos még senki sem tudja a választ! Csak annyit tudok mondani, hogy Britney azon dolgozik, hogy egy hihetetlen album kerüljön ki a kezei közül, és majd akkor lesz kész, amikor kész lesz."

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek