Starity

Tom Mison családtagokként tekint kollégáira

2013. november 02. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sleepy Hollow sztárja 16 órán, hat napon át dolgozik kollégáival, akiket már most családtagjainak tart.

hirdetés
Tom Mison családtagokként tekint kollégáira

A háromhetes szünet után a Sleepy Hollow visszatér a tévéképernyőkre hétfő este — ennek alkalmából a ScreenSpy telefonos interjút készített a főszereplővel, Tom Misonnal, aki örömmel beszélt a sorozatról és karakteréről, Ichabod Crane-ről, aki mindenre talál megoldást kolléganőjével, Nicole Beharie-val (Abbie Mills) együtt.

„Remélni sem mertem volna, mikor elfogadtam a szerepet, hogy ekkora nézettségre találunk az amerikai közönségben. Igyekszem nem spoilerezni, de annyit elárulhatok, hamarosan sok mindent megtudunk Ichabod múltjából.”

Annyi biztos, hogy Ichabodot nem láthatjuk állandóan 18. századi ruhákban, hamarosan ruhatárát is modernizálják: „A karakter nagyon távol van az otthonától, kétszázötven évnyire távol. Szóval amihez ragaszkodni tud a múltból, ahhoz ragaszkodik. És lehet, hogy bűzlik, de a bűzlő öltözék igazából menedékhely, amit mindig magával hordoz.”

hirdetés

Amit lenyűgözőnek talál, hogy Ichabod, ha besétál egy emberekkel teli szobába, a legintelligensebb ember mind közül, 250 év ide vagy oda – ennek ellenére nem fitogtathatja tudását, sőt, a modern technika közt olykor elveszettnek tűnhet.

„Mindenki azt hiszi, hogy Ichabod őrült, míg ő úgy gondolja, hogy mindenki más az, rajta kívül. Tudja, hogy okosabb mindenkinél, mégis van benne annyi tisztelet, hogy nem mondogatja az embereknek, hogy ostobák.”

Egy héten keresztül hat napon át forgatnak, 16 órában, nincs idejük élvezni a rajongók szeretetét, tulajdonképpen át sem érzik a sikert, hiszen egy csepp szabadidejük sincs. Ennek ellenére nagyon büszke a sorozatra, sőt, családtagjaiként gondol kollégáira.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek