Starity

Bordélyban bulizott Justin Bieber

2013. november 03. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár fehér lepedőt borított a fejére, hogy ne vegyék észre, Justin Biebert mégis rajtakapták, amint megpróbálta elhagyni Rio De Janeiro legelegánsabb bordélyházát.

hirdetés
Bordélyban bulizott Justin Bieber

Justin Bieber turnéja Brazíliában folytatódik, az énekes pedig úgy döntött, hogy a stresszt Rio legelegánsabb bordélyházában, a Centaurusban fogja levezetni. A tinisztár mintegy 3 órát töltött az épületben egy barátjával, majd onnan néhány lánnyal távozott, akik a szállodájába kísérték.

Pechjére a fotósok ez alatt az idő alatt értesültek az ottlétéről, így a távozás annak ellenére sem sikerült észrevétlenre, hogy Justin egy fehér lepedőbe burkolózva ült be a rá váró autó hátsó ülésére. Később az énekes biztonsági személyzete is megerősítette, hogy Justint fényképezték le.

Később az EGO nevű brazil hírportál szerint a sztárt kirúgták hoteléből a szabályok megsértéséért, bár azt nem közölték, hogy konkrétan milyen szabályokat sértett meg a 19 éves énekes.

Brazíliában a prostitúció legális, a bordélyházak viszont nem. Ennek ellenére a brazil bordélyokat a világ élvonalába sorolják, ráadásul az árak is elég alacsonyak.

Justin Bieber az eset kapcsán egyelőre nem szólalt meg, turnéja ma São Paulóban folytatódik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek