Starity

Klippremier: Janet Devlin - Wonderful

2013. november 03. 13:01   |   Szerző: Baybee

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Janet Devlin karrierje a 2011-es X Factorban kezdődött, ahol végül az 5. helyen végzett. Azóta egy lemeze és egy videoklipje jelent meg.

hirdetés
Klippremier: Janet Devlin - Wonderful

Janet Maureen Aoife Ne Devlin mindig is imádott énekelni. Tudását gyakran megmutatta az iskolában, kocsmákban, kisebb fesztiválokon, valamint a YouTube-on is, videóit pedig több mint 12 millióan látták.

A lányt azonban a 2011-es X Factorban ismerhettük meg, ahol Elton John Your Song című számát énekelve lenyűgözött mindenkit, mindössze 16 évesen. A mentorok házában Kelly Rowlandet győzte meg arról, hogy neki igenis a műsorban a helye, végül pedig az 5. helyig küzdötte magát, ahol Misha B ellen vesztett.

Bevallása szerint nagyon büszkén hagyta el a műsort, kiesése után nem sokkal pedig aláírt egy lemezszerződést, majd munkához látott. Debütáló albuma 2013 augusztusában jelent meg Hide & Seek címen, melyen 11 szám található, melyek közül egy dal, a Wonderful kisfilmje a minap napvilágot látott.

Janetnek ez volt élete legelső hivatalos klipje, és a Facebookon osztotta meg minden nap az élményeit a forgatással és a megjelenéssel kapcsolatban, valamint néhány képet is feltöltött a videóból.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek