Starity

Ellepték Brazíliát a szupermodellek

2013. november 03. 16:04   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amíg a világ északi féltekéjén a celebrityk félelmetes jelmezekbe bújva ünnepelték a halloweent, addig Brazíliában, egészen pontosan Sao Paulóban a legszebb és a legszexibb modellek vonultak végig a divathéten.

hirdetés
Ellepték Brazíliát a szupermodellek

Gisele Bündchen már több mint három éve nem képviseltette magát a Sao Pauló-i Divathéten – egészen azóta, hogy megszületett kisfia, ám pár nappal ezelőtt kirobbanó formában vonult végig a kifutón.

A világ első milliárdos gázsijával rendelkező szupermodellje a Colcci márka jövő évi tavaszi/nyári kollekcióját mutatta be: nem volt hiány rövid shortokból, hasvillantó felsőkból és tapadós miniruhákból sem, ám Gisele hibátlan alakján fantasztikusan álltak a ruhák.

Ám nem Gisele volt az egyetlen brazil szupermodell, aki csodás formában volt. Izabel Goulart, a Victoria’s Secret egykori angyalkája híres kitufós munkáiról, s a taps őt sem kímélte meg a Colcci plakátlányaként.

Ana Beatriz Barros, az Animale brazil márka kitufóján mutatott be egy ultraszexi bordó bőrruhát és egy geometriai mintákkal díszített átlátszó ruhát, mely szintén nagy sikert aratott.

Anával egyetemben a márka ruháit bemutatta egyébként Karlie Kloss (Victoria’s Secret-angyal), Cinta Dicker (a Sports Illustrated arca), Aline Weber, Caroline Riberio.

Természetesen a Victoria’s Secret angyalai is képviselték magukat Brazíliában, s kifutóra lépésük pillanatától kezdve nem volt hiány az ovációban.

Erin Heatherton – aki egyébként szintén a Colcci márka arca – bátran mutatta meg szépen kidolgozott hasizmát, s egyáltalán nem látszott rajta, hogy bánja, a Victoria’s Secret többet nem kíván angyalként dolgozni vele.

A taps egyébként méltán járt Candice Swanepoelnek, aki a Forum márka bemutatójára még a haját is kiszőkítette platinára. A hajszín mellett nemcsak a topmodell karcsú lábait csodálhatták meg a kifutó mellett ülők, hanem a kebleit is, ugyanis az egyik átlátszó top „véletlenül” elcsúszott – a fotósok legnagyobb örömére.

Candice egyébként sem szégyenlős fajta – rengeteg nude fotósorozat készült már róla a legnevesebb divatmagazinokba, s minden bizonnyal ez a kis baki is jól jön majd ahhoz, hogy a 12,5 millió dolláros idei ’ROYAL’ Fantas Brát is népszerűsítse.

A Sao Pauló-i Divathéten nemcsak Candice, Erin, Gisele, Izabel Goulart és Ana Beatriz Barros lépett fel, hanem a rajongók találkozhattak Renata Kuertennel, Isabeli Fontanával és Caroline Trentinivel is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek