Starity

Mesut Özil: friss csapatváltás és házasság

2013. november 03. 19:07   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Arsenal játékosa elvette menyasszonyát, Mandy Capristót a legnagyobb titokban, ám előtte átszerződött a Real Madridtól.

hirdetés
Mesut Özil: friss csapatváltás és házasság

Még nyár elején mentek a találgatások, hogy Özil tényleg eljegyezte-e barátnőjét, az énekesnő Mandy Capristót. Azonban most arról szólnak a pletykalapok, hogy a legnagyobb titokban már el is vette kedvesét.

A berlini Daily News adta hírül az információt, miszerint a török származású német futballista egy meghitt szertartás keretében – amin a szűk családi és baráti kör vett részt – elvette az énekesnőt. Ezen kívül a pár is ráerősitett a pletykákra, hisz Mesut kiposztolt egy képet kettőjükről. „Mrs. and Mr. Ozisto” – jegyezte a kép mellé Özil, aki a két vezetéknévből ötvözött egyet.

Egyébként a futballistának az ősz is mozgalmasan kezdődött, hisz mivel nem érezte jól magát a Real Madridban, ezért átszerződött az Arsenalhoz szeptember 2-án potom 42,5 millió fontért öt évre. A Real Madrid játékosai viszont nem örültek ennek a lépésnek. „Ő volt a legjobb játékos, aki ismerte a pálya előtti mozgást. Nagyon mérges vagyok, hogy itt hagyott minket” – nyilatkozta Cristiano Ronaldo.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek