Starity

Garrett Clayton Jessie-vel kavar

2013. november 03. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Garrett Clayton a Tengerparti tinimozi óta igazán nem panaszkodhat: miután szerepet kapott az ABC The Fosters című sorozatában, a Jessie-ben is feltűnik a fiatal sztár.

hirdetés
Garrett Clayton Jessie-vel kavar

A Tengerparti tinimozi szépfiúját alakító Garrett Clayton a sikeres Disney-film óta megállás nélkül dolgozik. Néhány napja derült ki, hogy csatlakozik az ABC csatorna The Fosters című sorozatának szereplőgárdájába, ahol már várja egy ismerős, Maia Mitchell, akivel a Tengerparti tinimozin is együtt dolgoztak.

A színész a sorozat januári folytatásában lesz látható mint Chase, aki Marianát próbálja majd rávenni, hogy csatlakozzon egy iskolai színdarab stábjába.

Garrett azonban a Disney-csatornához sem lett hűtlen, hiszen vendégszerepet kapott a Jessie című sorozatban Debby Ryan oldalán. A The Blinddate, the Cheapskate and the Primate című epizódban Jessie vele próbálja meg féltékennyé tenni Tonyt. Az epizódot már le is vetítették pénteken az Egyesült Államokban, és várhatóan hamarosan hozzánk is megérkezik majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek