Starity

Kórházba kellett szállítani Fernando Alonsót

2013. november 04. 16:04   |   Szerző: raquel93

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fernando Alonsót vasárnap délután kórházba kellett szállítani, miután hátfájdalmakra panaszkodott.

hirdetés
Kórházba kellett szállítani Fernando Alonsót

Fernando Alonsót a versenyt követően az FIA hívta be egy orvosi szűrésre, miután egy kerékvetős ütközés során 28 G-s erőhatást mértek az autójában. Ez azt jelenti, hogy a 68 kg-os Alonsóra mintegy 1700 kg-os nyomás nehezedett.

A pilóta már a verseny során jelezte hátfájdalmait, de szerencsére teljesíteni tudta a futamot, utána viszont a közvetlenül a pálya mellett található orvosi központba ment, ahol azonban nem találták kielégítőnek az állapotát, így egy helyi kórházba küldték további vizsgálatokra.

A Ferrari azonban megnyugtatta a rajongókat: a pilótának valószínű nem esett nagyobb bántódása, inkább elővigyázatosságból rendelték el a további vizsgálatokat és egyelőre úgy tűnik, nincs veszélyben a további futamokon való indulás.

Az évben nem ő az első, akit egy rázókő komolyabban megdobott, a Szingapúri Nagydíjon a Lotus világbajnoka, Kimi Räikkönen is hasonlóan járt, neki is hátfájdalmai lettek a komolyabb ütközéstől.

Fernando menedzsere, Luís García Abad megosztott egy képet a Twitteren a pilótáról, amint éppen átszállítják a kórházba:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek