Starity

Dalpremier: A Great Big World feat. Xtina - Say Something

2013. november 09. 12:12   |   Szerző: amileroable

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Korábban már szó esett arról, hogy Christina hallotta a srácok Say Something című balladáját és szeretett volna beszállni a projektbe. Axel és Chad Vaccarino, a duó két tagja elfogadta az énekesnő ajánlatát és újra felvették a dalt, ezúttal a Voice mester közreműködésével.

hirdetés
Dalpremier: A Great Big World feat. Xtina - Say Something

A dal duettverziója múlt vasárnap vált elérhetővé először teljes hosszában a nagyközönség számára és a The Voice november 5-i adásában adták elő először élőben.

A Say Something egy érzékeny ballada, melyben a két énekest zongorán kísérik, Aguilera hangja pedig majdnem végig Axelét támogatja, ezúttal a megszokott vokális akrobatikai elemektől teljesen mentesen. Az eredmény így egy könnyed, mégis szívszorító előadás, hiszen az énekesnő hangja még több erőt ad Axel szenvedélyes kérésének.

Összességében ez egy váratlan kollaboráció volt, de az amúgy is nagysikerű ballada most az énekesnő közreműködésével még lenyűgözőbb és erőteljesebb lett.

A Great Big World debütáló albuma, mely az Is There Anybody Out There? címet viseli, november 4-én előrendelhetővé vált, és a Say Something duettverziója is ugyanezen a napon lett elérhető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek