Starity

Focimeccsen koncertezik Selena Gomez

2013. november 04. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez már tudja, mit csinál a hálaadás ünnepén: az egyik legnépszerűbb amerikai focicsapat, a Dallas Cowboys meccsének félidei show-ját bízták a szervezők az egykori Disney-sztárra.

hirdetés
Focimeccsen koncertezik Selena Gomez

Amerika imádja a focit, a hálaadás-napi mérkőzések pedig a legnézettebb műsorok közé tartoznak. Ebben az évben Selena Gomez részesült abban a megtiszteltetésben, hogy a Dallas Cowboys Oakland Raiders elleni, országos sugárzású mérkőzésének félidei show-ján fellépjen. A szereplésre az Üdvhadsereg és a Cowboys tulajdonosa, Jerry Jones közösen kérte fel, amelyet november 3-án, a texasi Arlingtonban, a Cowboys Stadiumban jelentettek be.

„Dallas a szülővárosom, és az, hogy Üdvhadsereg megbízásából kértek fel a fellépésre, óriási megtiszteltetés. A viszonzás nagyon fontos, és várom, hogy megnyithassam az ikonikus Red Kettle kampányt, és országszerte megcsengessem azokat a csengőket, hogy segítsek a rászoruló családokon és gyerekeken.”

Az immár 123 éves kampányhoz 1997-ben csatlakozott a Dallas Cowboys, és a 16 éves közös munkájuk során 1,75 milliárd dollárt gyűjtöttek össze. A kampány megnyitásán olyan előadók léptek már fel, mint Enrique Iglesias, Keith Urban, a Jonas Brothers vagy a Destiny’s Child, hozzájuk csatlakozik most Selena Gomez.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek