Starity

Jótékonykodik Rubint Réka

2013. november 05. 16:04   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fitneszedző és férje egy agyvelőgyulladásban szenvedő kislányon segített egy aukcióval és jótékonysági futással.

hirdetés
Jótékonykodik Rubint Réka
Fotó: rubintreka.hu

Rubint Réka és férje, Schobert Norbi aukciót szerveztek egy 11 éves kislány, Budai Dominika megmentéséért, mely november elsejétől egészen e hónap 30-áig tart.

A felsőpakonyi lány agyvelőgyulladását a kezdetekben rosszul állapították meg, így bal agyfélteke 80%-át elpusztította a betegség. A kislány mellé tanárt kellet fogadni, aki speciális fejlesztő órákat adott, mely nagyon sok pénzt felemésztett a család kasszájából, egészen pontosan alkalmanként négyezer-ötezer forintot. Nemrég pedig még egy műtéten is át kellett esnie, mely közel 2 millió forintba került. A család nem tudta volna kifizetni a beavatkozást, ezért el kellett adniuk autójukat.

Réka és Norbi Dominika gyógyulásának segítése miatt felajánlotta két kedves holmiját, előbbi egy sportcipőt, az utóbbi pedig legkedvesebb bokszzsákját bocsátotta árverésre és egy jótékonysági futással is hozzájárulnak majd a család kasszájához.

Drágáim! Segítsünk EGYÜTT Dominikának! Mi felajánlottuk kedvenc személyes tárgyunkat, Ti segítsetek a licitjeitekkel! – olvashattuk Réka Facebook-oldalán, ahova egy képet is feltöltött lábbelijéről.


Rubint Réka edzőcipője. Fotó: Facebook

Dominikának a jótékonysági akció hivatalos oldalán lehet segítséget nyújtani, ahol egyébként még rengeteg dolgot meg lehet tudni a kislányról és az akucióról is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek