Starity

Shane Coffey főszerepben?

2013. november 05. 18:06   |   Szerző: raquel93

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Wrap információi szerint Shane a legesélyesebb a főszerepre a FOX 21 legújabb sorozatában.

hirdetés
Shane Coffey főszerepben?

Shane neve leginkább a Pretty Little Liars rajongóinak lehet ismerős, hisz egy rövid ideig ő játszotta Holden karakterét a sorozatban, nemrég pedig a The Originalsben is feltűnt, de úgy tűnik, a mellékszereplő státuszból most előretörhet, hisz ő a legesélyesebb a FOX 21 újonnan induló sorozatának a főszerepére.

A The Notice című produkció középpontjában, egy frissen diplomázott fiú, Kyle áll, aki miután hazaköltözik a szüleihez, nekilát munkát keresni, azonban rendes állás helyett valahogy kapcsolatba kerül a koreai maffiával. A sorozat azt kívánja bemutatni, hogy Kyle hogyan boldogul ebben a világban, hogyan sodródik az élete egyre inkább a bűnözés felé.

A forgatókönyvet a Hell on Wheelsszel híressé vált szerzőpáros, Joe és Tony Gayton írja, magában a sorozatban pedig a kritikusok már most sok potenciált látnak, így elképzelhető, hogy Shane-nek is meghozza majd a várva várt áttörést.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek