Starity

Seres Dani hat életért küzd

2013. november 05. 19:07   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hat árva kiskutyust ápol a Jóban rosszban sztárja: amíg a kutyusok nem találnak gazdit, addig a színész eteti és ápolgatja őket.

hirdetés
Seres Dani hat életért küzd
Fotó: Red Lemon

Pár napja lett a kiskutyák megmentője Seres Dániel, aki a barátja törökbálinti telke mellett talált hat kiskutyát magához fogadta és gondozza őket, amíg nem lesz végleges gazdájuk. Azóta Dani minden szabad percében a kutyáknak próbál segíteni.

„Találtunk nekik a telken egy kis fedett részt, amit igyekeztünk jól szigetelni és naponta többször cumisüvegből etetjük őket, de nagyon fontos lenne, hogy otthonra találjanak” – árulta el a TV2 kameráinak, majd azt is elmondta, hogy hogyan próbál nekik otthon keresni.

„Sajnos egyikünk sem tudja hazavinni a piciket, nekünk is van egy kutyánk és ott a kisfiam is. Így most ez egész baráti társaság próbál a maga kapcsolatait megmozgatva befogadó szülőket találni a piciknek. Négy kislány és két kisfiú kölyökről van szól. Több állatvédő szervezetet és menhelyet is megkerestünk, és döbbenetes, hogy segítségnyújtás helyett, volt olyan ember, aki azt mondta, jobban járunk, ha nem foglalkozunk a kiskutyákkal, vidéken gyakran előfordul, hogy anya nélkül maradnak a kölykök. Tippként egy ásót és egy zacskót ajánlott az illetékes. Felháborít, hogy ilyen előfordulhat, de bízom benne, hogy sikerül napokon belül gazdát találni a kiskutyáknak, mert a szívem szakad meg értük.”

A Jóban Rosszban sorozat Fehér Rolandja azt is vállalja, hogy ő maga viszi el az új gazdájához a kölyköket. Ha valaki tudna egy felelősségteljes gazdit az állatoknak, akkor a jrotletek@tv2.hu e-mail címen jelezheti ezt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek