Starity

Lea Michele dalt írt Cory Monteithnek

2013. november 05. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cory júliusi halála megrázta az egész világot, ám korántsem lehet senki olyan szomorú és elkeseredett, mint a színész barátai és családtagjai. Nemrégiben egykori kedvese, Lea Michele készített Coryról dalt a készülő debütáló albumára.

hirdetés
Lea Michele dalt írt Cory Monteithnek

Alig több mint három hónap telt el a fiatal és tehetséges Cory Monteith halála óta, ám a fájdalom egy cseppet sem enyhült kedvese, Lea szívében, aki már jó ideje debütáló albumán dolgozik. A bájos színésznő az ELLE magazinnak adott exkluzív interjújában elárulta, miszerint az album teljesen elkészült és csak a kiadásra vár.

„Az album elkészült és a kiadóm csupán annyit kérdezett: 'Szeretnél még hozzáadni valamit?' Én pedig úgy éreztem, hogy örökre sajnálnám, ha nemet mondanék” – árulta el az új, You're Mine címre hallgató szám lemezre kerülésének történetét a bájos színész-énekesnő, aki 2012 eleje óta alkotott egy párt Coryval.

„Boldoggá tesz engem ez a szám. Arra ösztönöz, hogy sokat gondoljak Coryra. Ez a miénk volt. Amikor rá gondolok, lejátszom ezt a számot” – folytatta Lea.

Mint tudjuk, a nóta az utolsó pillanatban került a lemezre, ám a Glee rajongóit mégis az foglalkoztatja legjobban, hogy a színésznő hogyan is élte meg Cory elvesztését és hogyan sikerült átvészelnie ezt a nehéz időszakot, ám már ez sem sokáig rejtély, ugyanis Lea elárulta, hogy a sorozat sztárvendége, Kate Hudson segített neki a legtöbbet.

„Felhívtam Kate-et és elmondtam neki, hogy nem tudom, hogy hová mehetnék, ugyanis a házam körül van véve riporterekkel. Ő pedig csak annyit mondott, hogy addig maradhatok a házában, ameddig csak akarok, mintha mindez semmiség volna. Megengedte, hogy a családom és néhány barátom is velem maradjon a házában. Biztosra ment, mivel a frigó tele volt a kedvenc ivóleveimmel. Soha nem fogom tudni eléggé megköszönni neki, úgy igazán, amit akkor tett értem” – emlékezett vissza Lea Kate nagylelkűségére.

A rajongók így kissé megnyugodhatnak: ugyan Lea sosem felejti el egykori szerelmét, ám lassan igyekszik visszatérni az életbe és folytatni munkásságát ott, ahol abbamaradt azon a bizonyos július 13-ai napon...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek