Starity

Hét évad készül a Sleepy Hollow-ból?

2013. november 05. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még csak az első évad felénél jár a széria, de a készítők hetet terveznek!

hirdetés
Hét évad készül a Sleepy Hollow-ból?

A Fox legújabb sikerszériájának producere a The Wrapnak arról mesélt, hétéves pályafutást remél Álmosvölgynek, hiszen egy nyolc-, illetve egy tizenkét éves rekordot is megdöntött, és a készítők nem úgy látják, hogy az érdeklődés hamar csökkenni fog.

Különösen nem a legutóbbi epizód után, amelytől a rajongók és a kritikusok is egyaránt el voltak ragadtatva. Ugyan a nézettségi adatok még nem futottak be, azt már biztosan tudjuk, hogy a Gyűrűk ura sztárja, John Noble visszatérő szereplő lesz.

A sorozat már a harmadik epizód után új évadot kapott, s ugyan a forgatókönyv még nincs kész, az írók pontosan tudják, mivel zárják a történetet az első évad végén.

Mike Goffman igyekszik mindegyik epizódot úgy megírni, mintha szezonfinálé lenne, és már azt is kigondolta, mivel kezdődhetne a második évad. Mivel a Sleepy Hollow nagyrészt a Jelenések könyve és a Biblia körül is forog, a bűvös hetes talán befutó is lehet a szezonok számát tekintve, s bízik abban, hogy hét éven keresztül dolgozhatnak együtt a stábbal.

Goffman szerint az, hogy a Sleepy Hollow háromhetes szünetet tartott, csak növeli az érdeklődést, időt ad az embereknek arra, hogy képbe jöjjenek és utolérjék a sorozatot, így többhetes szüneteket tervez a nézettségnövelés érdekében.

„Az egyik legjobb dolog abban, hogy az első évad tizenhárom részes, hogy egyik karakter sincs biztonságban... De szerencsére bármikor meghalhatnak és visszatérhetnek, nincs mese.”

És mi vár a rajongókra? Goffman ígéri, hamarosan nemcsak a karakterek életébe, de a karakterek és a fej nélküli lovas közti kötelékekbe is betekintést nyernek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek