Starity

Halle Berry büszkeségei

2010. augusztus 23. 18:06   |   Szerző: nozso13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű színésznő jótékonysági munkája mellett, idén teljesen bedobja magát a „mély vízbe”. Két éve forgatta utolsó filmjét, egy kis művészmozit, most azonban visszatér a drága, hollywoodi produkciókhoz.

hirdetés
Halle Berry büszkeségei

Amikor beléptünk az épületbe, még több ölelést és köszöntést kap a dolgozóktól, nőktől és gyermekektől, amint megmutatta a büszkeségét és örömét: egy kis, egyszobás lakást, amit ő és néhány barátja épített át játszóházzá, egy hellyé, ahol a gyerekek új ruhát kaphatnak, alkothatnak, és terápiás kezelést nyújthatnak nekik, amilyet 10 éves korában ő is kapott agresszív, alkoholista apja miatt. A hely fantasztikus. Nahla Világának nevezték el. Az ajtó mellett a falon van két aprócska színes kézlenyomat, a lánya aláírása.

„A felújítás utolsó napján – mondta Halle – Nahla is eljött és az egész napot itt töltötte, órákig játszott odakinn az itteni gyerekekkel. Elsírta magát, amikor el kellett mennünk.” Berry és csapata megígérte, hogy 15 lakást felújítanak 2011 áprilisára. „Az édesanyám és saját tapasztalatomból kiindulva, megértettem, hogy alapvetően erre van szüksége ezeknek a nőknek és gyereknek. Azt hiszem, ezért viselem ennyire a szívemen ezt az ügyet.”

Berry felkészült, hogy visszatérjen a hétköznapokba, bár jóval családbarátibban. „Már nagyon várom, hogy újra munkába álljak – szólalt meg. – Nagyon jó dolog az anyaság és imádom, de Nahla már van akkora, hogy ismét azt csináljam, amit szeretek, kiadjam a kreatív energiáim.”

Évek ót nem forgatott nagyköltségvetésű filmet, idén azonban Dél-Afrikába utazik, a Dark Tide című thriller miatt, ami ő „cápa mozinak” nevez. Ebben van fehércápa, rossz férj és mindenfajta víz alatti búvár akció. Ezután azonnal elkezd forgatni egy másik filmet, a Shoe Addicts Anonymous című komédiát, amit úgy írt le, mint az Elvált nők klubját, csak cipőkkel. „A lábbelik metaforái ezeknek a nőknek, akik összeülnek és figyelik a saját (30-as, 40-es) korosztályukat.”

Harmadik parfümje jelent meg februárban, októberben, pedig független filmmel jelentkezik, aminek ő volt a producere is. Már 9 éve próbálta megvalósítani a Frankie and Alice című, valós történetet feldolgozó művet, ami a ’70-es évekbe visz el minket egy gettóból jött, személyiség zavaros sztriptíztáncosnő életébe. „Nagyon büszke vagyok rá – bólintott rá. – Ez egy kis művészfilm egy nőről és az ő vesszőfutásáról a betegségével, egy olyan időben, amikor még nem is hitték, hogy van ilyen zavar.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek