Starity

Amanda Bynes kijöhet a rehabilitációs intézetből

2013. november 05. 20:08   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A TMZ értesülései szerint Amanda Bynes orvosai engedélyével otthon töltheti a karácsonyt, természetesen szülői felügyelettel és a nyilvánosság kizárásával.

hirdetés
Amanda Bynes kijöhet a rehabilitációs intézetből

A legújabb információk szerint Amanda Bynes jövő hónapban újra otthon lehet, hogy családjával meghitt környezetben ünnepelhesse a karácsonyt. Azt nem tudni, hogy csak az ünnepekre engedélyezik-e az orvosok, hogy otthon legyen a színésznő, vagy pedig az ünnepek után vissza kell mennie a The Canyon rehabilitációs intézetbe.

Azt azonban javasolják az orvosai, hogy a sztár otthonléte alatt ne jöjjön ki a házból, hogy a lesifotósok nehogy felzaklassák, hiszen pont a hírnévvel járó negatívum az egyik oka az állapotának.

A terápia egyébként állítólag egyre jobb hatással van a gyönyörű színésznőre, sőt, nemrég azt is lehetett olvasni az internetes oldalakon, hogy Amanda kipróbálta a lovasterápiát, illetve engedélyezték neki azt, hogy felügyelettel hetente kétszer sétáljon a tengerparton.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek