Starity

Lights első gyermekével várandós

2013. november 06. 14:02   |   Szerző: cintia0023

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár Lights nemrégiben jelentette be további két fellépését az év hátra levő részére, azonban most valami sokkal nagyobb és jelentőségteljesebb hírt osztott meg a rajongóival: a férjével, Beau Bokannel első gyermeküket várják.

hirdetés
Lights első gyermekével várandós

Egy imádnivaló képet osztottak meg közösen a férjével, Beau-val, a Blessthefall énekesével november 4-én, a hivatalos Facebook-oldalukon, illetve az összes közösségportáljukon is, a következő aláírással: „Hagytam nektek valamit itt. Nagy események előtt állok, a zenében és az életben is egyaránt!”

A Blessthefall énekese még 2011-ben jegyezte el a lányt, majd 2012 májusában el is vette feleségül. Arról egyelőre nincs információ, hogy milyen nemű lesz a csöppség, illetve a lehetséges szülési időt sem tették közzé, azonban rengetegen gratuláltak nekik, többek között a Paramore énekesnője, Hayley Williams is, aki a jókívánságait küldte a boldog párnak.

A két zenésznek azonban így is rengeteg ideje marad közös szenvedélyükre, a zenére. A 26 éves Lightsnak ugyanis nemrégiben jelent meg az albuma Siberia Acoustic címmel, továbbá Beau sem tétlenkedik, hiszen együttese, a Blessthefall jelenleg is turnézik Észak-Amerikában az August Burns Red nevű zenekarral, egészen december végéig. A banda ezután tovább fog repülni Ausztráliába, Szingapúrba, valamint Dél-Amerikába is 2014 elején.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek