Starity

Botrány! Bunda volt a ByTheWay kiesése?

2013. november 06. 17:05   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az, hogy a ByTheWay tagjai kiestek a versenyből, nagy port kavart a rajongók között, olyannyira, hogy petíciót nyújtanának be kedvenc zenekarjukért.

hirdetés
Botrány! Bunda volt a ByTheWay kiesése?
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Vasárnap este újabb tehetségnek kellett távoznia a versenyből, ám a ByTheWay kiesésére senki sem számított. Azért is meglepő, hogy kiesett a nagy favorit, hiszen mind a négy zsűri pozitív véleménnyel volt róluk, sőt, Szikora Robi még világszínvonalúnak is titulálta őket. A rajongók teljesen fel voltak háborodva, és sokak szerint bunda volt az egész.

„Szerintetek is BUNDA volt? Ha Ti is úgy érzitek, hogy a ByTheWay kiesésének nem itt és nem most volt a helye, akkor csatlakozzatok ehhez a petícióhoz és hívjatok meg mindenkit, hogy kiharcoljuk a szavazatok újraszámlálását! Hogyha tapasztaltatok olyat, hogy nem ment el a szavazatotok és/vagy erről jött SMS-etek, azt fotózzátok le és küldjétek be ide a csoportba!” – írta az esemény létrehozója, amelynek már több mint kétezer tagja van.

A rajongók követelik a szavazatok újraszámlálását – a magyar X-Faktor történetében ekkora mértékű felháborodás még nem történt, bár azt kötve hisszük, hogy a fiúkat visszavennék a versenybe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek