Starity

Anastacia holnap újra színpadra áll

2013. november 06. 16:04   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai énekesnő hosszú idő után újra megcsillogtathatja zseniális énektudását a színpadon. Emellett egy különdíjjal is gazdagabb lesz Németországban.

hirdetés
Anastacia holnap újra színpadra áll

Anastacia október elején még semmilyen konkrétumot nem árult el a következő fellépését illetően, csak annyit mondott, elképzelhető, hogy hamarosan újra viszontláthatjuk a színpadon. Ám nem sokkal később megerősítette, miszerint egy német televízióadó azt szeretné, ha csatlakozna a Men Of The Year nevezetű gálához és velük együtt mulatna.

Annak ellenére, hogy férfisztárok zsebelhetik be a díjakat a különböző kategóriákban, az énekesnőt is nagy megtiszteltetés érte, ugyanis egy különdíjjal lesz gazdagabb – hála a mellrákellenes kampányának. Az esemény élőben is nyomon követhető lesz. Anastacia rendkívül izgatott a gála miatt: alig akarja elhinni, hogy újra repülőre szállhat, és Európa felé veheti az irányt.

Korábban pedig elárulta, hogy a következő kislemez január végére várható, valamint március/április környékére tervezi az új stúdióalbum megjelenését.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek