Starity

Megvált hosszú hajától Jennifer Lawrence!

2013. november 06. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újra szőkén hódít az Éhezők viadala sztárja, ám most fiúsan rövid frizurával párosította új hajszínét.

hirdetés
Megvált hosszú hajától Jennifer Lawrence!
Fotó: Bauer Griffin

Úgy tűnik, Jennifer Lawrence megirigyelte Miley Cyrus jelenlegi rövid frizuráját, így a napokban meghozta a nagy és rizikós döntést: levágatta hosszú, eddig barna színben pompázó loknijait egészen fiúsan rövidre, ráadásul most még eredeti hajszínéhez, a szőkéhez is visszatért.

A 23 éves színésznőt múlt nap kapták lencsevégre az LAX repülőtéren vadonatúj hajkoronájával, melyet akkor még egy szürke sapkával takargatott, így a hírportálokat csak az új hajszín híre lepte el. A mai napon azonban Jen a Facebook-oldalán rántotta le a leplet tettéről, ugyanis feltöltött magáról egy fotót, melyen fülig érő szájjal pózol rövidke frizurájával.

Fotók: Gvk/Bauer Griffin, Facebook

A kép láttán sokan szinte pánikba estek, mivel sajnálják kedvencük hosszú tincseit, de természetesen akadnak olyanok is, akiknek tetszik Jennifer új frizurája, viszont néhányan megkérdőjelezik hitelességét, hiszen szerintük csak parókáról van szó, azonban a válaszra valószínűleg még egy-két napot várnunk kell.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek