Starity

EP-vel rukkolt elő Tyler Blackburn

2013. november 06. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a színész őt dalt tartalmazó korongja, melynek a Find a Way címet adták.

hirdetés
EP-vel rukkolt elő Tyler Blackburn
Fotó: Mathieu Young/ABC Family

Valószínűleg kevesen tudják a Pretty Little Liars és a Ravenswood című szériák Calebjéről, hogy nem csak a színészkedés, hanem az éneklés terén is tehetséges, azonban míg előbbit már számtalanszor bizonyította, utóbbi talentuma még csak most kezd kibontakozni.

Tyler Blackburn hangját már az ABC nagysikerű drámasorozatának nézői is hallhatták – még akkor is, ha nem tudnak róla -, ugyanis felcsendült már All Comes Down to You című dala a negyedik évad hetedik epizódjában, a Find a Way pedig a harmadik szezon kilencedik részében volt hallható.

Most viszont már bárki magáénak tudhatja a fent említett két dalt teljes és kitűnő verzióban, mivel a tegnapi nap folyamán jelent meg Tyler EP-je, a Find a Way, melyen megtalálható mindkét szerzemény, plusz három vadonatúj, eddig még nem hallott szám is Open Your Eyes, I Wasn't Meant For You és Hard To Forget címen.

Az EP-t tehát már bárki megvásárolhatja az iTuneson is, potom 4,95 dollárért, ami forintba átszámítva még a kétezer forintot sem üti meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek