Starity

Tévéműsorban ment férjhez Kaley Cuoco

2013. november 07. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

„Naná, hogy hozzád megyek!” – az Agymenők sztárja másodpercek alatt döntötte el, hogy férjhez megy Ellen DeGeneres műsorában.

hirdetés
Tévéműsorban ment férjhez Kaley Cuoco
Fotó: Michael Roznan/Warner Bros.

Az Ellen DeGeneres Show legutóbbi adásában az Agymenők Pennyje, Kaley Cuoco elmesélte, egyáltalán nem akart randizni vőlegényével, Ryannel, mivel szeretett volna egy kis időt adni magának két kapcsolat között. Ennek ellenére közös barátjuk kérésére mégis részt vett egy találkozón, s két hónappal később el is jegyezték egymást!

Amit Kaley nem tudott, mielőtt részt vett volna az interjún, hogy Ellen mindenről gondoskodott: a színésznőnek már csak bele kellett egyeznie a frigybe, hiszen vőlegénye az oltár előtt várta.

Ellen egy teniszlabdákból álló, mágneses nyakláncot és egy fátylat adott az arának, aki fekete magas sarkúban és egy fehér ruhában állt vőlegénye elé. Mivel gyűrűket egyikőjük sem vitt, Ellen felajánlotta, hogy odaadja a saját karikagyűrűjét.

Természetesen az igazi esküvőre várni kell még, hiszen a „frigy” nem legális úton köttetett, ennek ellenére a videón látni, mennyire odavannak egymásért — talán már az igazi szertartás sincs olyan messze!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek