Starity

Professor Green ittasan vezetett

2013. november 08. 17:05   |   Szerző: baisée

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rapper nagy bajba keveredett, amikor vasárnap ittas állapotba akart vezetni.

hirdetés
Professor Green ittasan vezetett

Bár a dolog vasárnap történt, a nyilvánosság ma kapta az értesítést, hogy a híres brit rappert letartóztatták ittas vezetés miatt. Talán az egészben az a legnagyobb irónia, hogy még maga Stephen hívta a rendőröket, amikor is rájött, hogy ellopták Rolex óráját.

Amikor a rendőrök kiértek, a rapper Dél-londoni háza közelében kapták el őt ittas vezetés oka miatt. A Scotland Yard szóvivője így nyilatkozott az ügyről:A feltételezett vezető egy 29 éves férfi volt, akit őrizetbe vettek ittas vezetés miatt, a Dél-londoni rendőrőrsön – osztotta meg, majd hozzátette, nem érkezett semmilyen jelentés arról, hogy okozott-e ezzel valami problémát az utakon.

A vizsgálatok folyamatban vannak rablás és ittas vezetés miatt is, a rapper szerencséjére azonban felesége, Millie Mackintosh kiváltotta óvadék fejében, így csak egy éjszakát kellett a rendőrségen töltenie. Az, hogy feleségétől mit kaphatott emiatt, még nem tudni, de biztos, hogy egy darabig a kanapén fog aludni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek