Starity

Scott Disick elveszítette az édesanyját

2013. november 08. 16:04   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Váratlanul elhunyt Kourtney Kardashian férjének, Scott Disicknek az édesanyja a múlt héten. Bonnie elvesztése miatt az egész Kardashian család is megzuhant, ugyanis nagy jó viszonyt ápoltak egymással.

hirdetés
Scott Disick elveszítette az édesanyját

Scott Disick világéletében nagyon jó viszonyt ápolt édesanyjával, Bonnie-val, aki sajnálatos módon és teljesen váratlanul elhunyt a múlt héten. Azóta az egész Kardashian-Jenner család megzuhant, s nyilatkozni sem kívánnak az ügyben, egy közeli barátot kivéve.

„A hír sajnos igaz, és az egész családot megdöbbentette Bonnie halála. Nagyon jóban voltak. Scott depressziós azóta, nem találja fel magát, mindenhová egyedül megy. Remélem fel tudja dolgozni az édesanyja halálát” – árulta el a forrás.

Scott napok óta nem önmaga, depressziósan rója az utakat, nem keresi a társaságot

A 63 éves Bonnie egy hosszú betegség után tért örök nyugovóra, mikor egyik reggel már nem nyitotta ki a szemét. A család természetesen azonnal kórházba szállította őt, ám sajnos már nem lehetett megmenteni. Scott édesanyja New Yorkban élt, tehát a mai temetést is ott fogják megtartani, extrabiztonságos, paparazzi-mentes környezetben.

Kourtney mindig is jó viszonyt ápolt Bonnie Disickkel, sokszor mentek együtt vásárolni

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek