Starity

Sarka Kata meglepte Hajdú Pétert

2010. április 14. 21:09   |   Szerző: bebe12

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sarka Kata a második gyermekét várja, de még így is volt ideje és energiája, hogy megszervezze egy kis segítséggel a szülinap meglepetés bulit.

hirdetés
Sarka Kata meglepte Hajdú Pétert

Sarka Kata és Hajdú Péter már 2 éve boldog házasok. Kata születésnapi meglepetés party-t szervezett élete szerelmének. Hajdúnénak a szervezésben segítségére volt Tornóczky Anita és természetesen Péter édesanyja is.

Hajdút meglepték közeli ismerősei: Vujity Tvrtko, aki madarakkal lepte meg barátját; Harsányi Levente, aki 1999-es tokai bort ajándékozott; Zoltán Erika és férje, akik pálinkát nyújtottak át; Fásy Ádám és családja, akik 2010 Mr. Hungary-nek nyilvánitották, majd Zsülike és Ádám előadták a "Boldog születésnapot" című dalt; Zsidró Tamás, aki egy hajápoló csomagod adott; Hajas László, aki parfümmel ajándékozta meg Petit; Dömsödi Gábor, aki parkoló táblát ajándékozott, és még sokan mások.

Vacsora nélküli est volt, a röviditalért fizetni kellet. Péter csokoládés, gyümölcsös tortát kapott 35. születésnapjára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek