Starity

Anna Margaret jótékonykodik

2010. augusztus 23. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sok sztárról hallottuk már, hogy jótékonykodik, a hosszú listára az új Disney-csillag, Anna Margaret is felkerült. Ő azonban annyiban más, mint a többi híresség, hogy még csak 14 éves!

hirdetés
Anna Margaret jótékonykodik

Anna Margaret még csak 10 éves volt, amikor elkezdett érdeklődni a zene iránt, majd 13 évesen felfigyelt rá a világ, hiszen sokan tudják, hogy duettet énekelt Sterling Knighttal (Something About The Sunshine), ami hetekig fent volt a Billboard 200-as listáján, és a Disney Radio-ban is énekelt, majd a Girl Thing című számát (az egyik Disney TV film főcímdalát) aláírta a Hollywood Records.

Azonban mi van a sztár élet mögött? Egy interjúban arról kérdezték Anna-t, hogy mit csinál, amikor éppen nem valami zenés videóklippet vesz fel.Amikor nincs felvétel, a természetben önkéntes munkát indítok, vagy természetjárást.

És még csak 14 éves! Nemrég Anna aRapides Parish Coliseum Supriya Jindal Alapítvány louisiana-i gyermekek: vissza az iskolába” koncertpartiján lépett fel, ahol Britney Spears dalokat énekelt.

Szerettem volna adni a gyerekeknek egy nagy show-t, mint Britney Spears, mivel őt gyerekek milliói szeretik! – nyilatkozta később a lány.

Ez sok gyerek figyelmét felkeltette, miután már sok kislánynál Miley Cyrus lekerült a példaképek listájáról, itt van a 8-13 éveseknek egy tökéletes példakép: Anna Margaret!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek