Starity

A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Emma Stone

2013. november 09. 17:05   |   Szerző: Vandi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Emma Stone a Könnyű nőcske című filmmel szerezte meg az elismerést, majd a Csodálatos Pókemberben nyújtott alakításával világhírnévre tett szert. Rengeteg magazinnak állt modellt, most pedig megmutatjuk a legjobban és a legrosszabbul sikerülteket is.

hirdetés
A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Emma Stone

A legjobb címlapfotók:

Vogue – 2012. július

A Vogue tengerentúli kiadásánál tökéletes munkát végeztek: Emma igazi érett nőként pózol a címlapon, szépségét pedig kiemelték a különlegesen elegáns ruhák is.

Fairlady – 2013. szeptember

Emma a Dél-Afrikában kiadott magazinnak köszönheti a legbájosabb címlapját. Tökéletes a borító: a ruhában, a frizurában és a csodálatos rúzsban sem találunk semmi kivetnivalót.

Gioia – 2012. július

Emmának a vöröses-barnás haj és az élénk rúzs is remekül áll. Ezt jól tudták az olasz kiadvány készítői is, és a hatást egy gyönyörű csipkeruhával tették még tökéletesebbé.

Glamour – 2012. június

Bár tagadhatatlan a Photoshop-használat, ám a német kiadvány borítója tökéletes összhatást kelt. A különleges, kék ruha remekül passzol a színésznő sminkjéhez és frizurájához.

Elle – 2011. október

A Dél-afrikai Elle címlapján megjelent fotó kifogástalanra sikerült. Az akkoriban még szőke hajszínnel tündöklő filmcsillagnak remekül állt a vörös rúzs, és a vidám, sárga ruha is.

A legrosszabb címlapfotók:

Interview – 2012. szeptember

Talán mindenki egyetért abban, hogy nem ez a legjobban sikerült címlapja a szépséges színésznőnek. A túl sok Photoshopnak köszönhetően alig lehet felismerni a képen, és a nyakán lévő ékszer sem a legtökéletesebb választás. A pirospont viszont jár a fülbevalónak és a cicaszemeinek.

Mia – 2012. március

A Hondurasban megjelent magazin címlapja minden, csak nem tökéletes. Nagy hibát vétettek a szerkesztők, hiszen a színésznő alig ismerhető fel a képen, és a bőrének is furcsán vöröses árnyalatot választottak az utómunkát végzők.

Glamour – 2011. szeptember

Emma, te vagy az? A görög Glamour készítői nagyot hibáztak, mikor kiadták a kezük közül ezt a borítót. A túlzott Photoshop-használat miatt felismerhetetlenre változtatták a fiatal sztárt, és ezen még tökéletes alakja sem segített.

W – 2013. február

Az Egyesült Államokban megjelent magazin készítői jól tették, hogy a színésznőt nem sminkelték ki túlságosan, ám a ruházat nem éppen egy ilyen újság címlapjára való – úgy tűnik, mintha egy férfimagazinnak készült volna a fotó.

Vogue Best Dressed – 2012. december

A Vogue Best Dressed száma legtöbbször tökéletes címlapokkal rukkol elő, ám most ez nem sikerült. Az elegáns ruha remek választás, ám a frizura, Emma arca, s a túl sok Photoshop elrontotta az összhatást.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek