Starity

Rebecca Black ismét Miley Cyrus-dalhoz készített videoklipet

2013. november 09. 16:04   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rebecca Black úgy tűnik nagy Miley Cyrus-rajongó, ugyanis a We Can’t Stop után a Wrecking Ball című dalhoz is forgatott videoklipet és hasonlóan az előzőhöz, ez a dal is akusztikus verzióban szól.

hirdetés
Rebecca Black ismét Miley Cyrus-dalhoz készített videoklipet

Rebecca Black októberben osztotta meg az információt, miszerint újra együtt fog dolgozni azzal a Dave Daysszel, akivel korábban feldolgozta Rihanna és Mikky Ekko Stay című dalát. Akkor azt lehetett sejteni, hogy ismét együtt énekelnek, ám mégsem így történt, ugyanis Dave a producere az új szerzeménynek, így ebből áll a közös munka.

Az énekeslány legújabb választása Miley Cyrus Wrecking Ball című slágerére esett, amely azért is érdekes, mert legutóbb a Hannah Montana egykori sztárjának egy másik dalát énekelte el. A We Can’t Stop Jon D közreműködésével készült és kislemezen is megjelent néhány hónapja.

A Wrecking Ball feldolgozása igazán nagyszerűre, de mégis egyszerűre sikerült és Rebecca hangja szépen cseng benne. A dalhoz készített, nemrég megjelent videoklip is a letisztult vonalat képviseli, és egy tengerparton játszódik, amely nemcsak a helyszín, hanem az énekesnő miatt is gyönyörű.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek