Starity

A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Ashley Benson

2013. november 10. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A következő cikkünkben a Pretty Little Liars által híressé vált Ashley Benson legjobb és legrosszabb címlapfotóit vesszük górcső alá.

hirdetés
A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Ashley Benson

Ashley Benson közel 10 éves karriert tudhat maga mögött. 2004 és 2007 közt állandó szereplője volt az Ármány és Szenvedély című szappanoperának, ahol 42 epizódon keresztül játszotta Abby Devearux-ot. 2007-ben leforgatta a Hajrá csajok! 4-et, ahol főszereplő volt. 2008-ban két filmje jött ki, a Botrányos pomponlányok és a Hotelszoba, letolt gatya, majd 2009-ben megkapta Mia Torcoletti szerepét az Eastwick című sorozatban, mely sajnos csak 13 részt élt meg.

2010-ben a Pretty Little Liars által tett szert nagyobb hírnévre, ahol a mai napig Hanna Marin bőrében láthatjuk, valamint idén tavasszal a Spring Breakers című filmmel tért vissza a mozik világába. Ezeken kívül olyan sorozatokban szerepelt, mint az Odaát, a Hetedik Mennyország, a Miami helyszínelők vagy az Így jártam anyátokkal.

Ashley egy szerep, egy interjú, vagy éppen a magánélete kapcsán többször is került az újságok címoldalára, ám ezek nem mindig sikerülnek a legjobbra. A következő cikkben a legjobb és legrosszabb fotókat vesszük górcső alá, kezdve a legjobbakkal.

Finn Elle magazin – 2013, április

Az Elle egy igen neves magazin szerte a világon, a finnországi kiadás 2013. áprilisi számának címlapjára pedig a színésznő remek választás volt. Ashley elbűvölően szép a képen, nagyon jól hangsúlyozták a gyönyörű kék szemeit. Az egyetlen, amibe beleköthetünk, az a kicsit túlzásba vitt retusálás.


Seventeen magazin – 2011. szeptember

Ashley többször is mosolygott vissza ránk a Seventeen magazin hasábjairól, ám a 2011. szeptemberi kiadásán elképesztően szép volt. A retusálást ezúttal nem vitték túlzásba, a beállás is a helyén van, nagyon szép, üde és fiatalos hatást kelt.

Seventeen magazin – 2013. április

Ismét a Seventeen magazin munkáját tudjuk dicsérni, az idén áprilisban megjelent szám címoldalán Ashley gyönyörűen festett. Igazán szép és tavaszias hangulatot ad a kép, egyedül a kék hajtincseket nem értjük.

Teen Vogue – 2012. április

A Teen Vogue is egy igen neves magazin, Ashley pedig másfél éve remekül festett a címlapján. Nagyon jól áll neki a szolidabb smink, a rózsaszín háttér pedig még inkább tükrözi Ashley vidám személyiségét.

Us Weekly PLL gyűjtői kiadás – 2013. július

Az Us Weekly magazin 2013 júliusában egy speciális Pretty Little Liars-témájú magazint dobott piacra, így értelemszerűen Ashley nem egyedül, hanem sorozatbeli kolléganőivel, Troian Bellisarióval, Shay Mitchellel és Lucy Hale-lel együtt szerepel a fotón, ám még ez sem ok arra, hogy ne soroljuk a legjobbak közé a címlapfotót. Mind a négyen bájosak és gyönyörűek.

Legrosszabb címlapfotók:

American Cheerleader magazin – 2007. december

Az American Cheerleader magazin 2007 decemberében megjelent számának a címlapján található fotó volt Ashley legelső címlapfotója, és az akkoriban megjelent filmje, a Hajrá csajok 4. kapcsán került a pomponlányos magazin hasábjaira. Valljuk be: Ashley-ről vannak jobb fotók a filmből, valamint a háttér sem az igazi.

DM magazin – 2012. június

Ashley a 2012 júniusában megjelent DM magazin címoldalán nem egyedül, hanem kolléganőjével, Lucy Hale-lel együtt szerepel. Lucy és Ashley 15 éves koruk óta elválaszthatatlan barátnők, tavaly a Bongo-kampányban is együtt vettek részt, ezért is volt jó ötlet kettejüket címlapra rakni.

Egyetlen dologba tudunk belekötni: miért nem lehetett egy olyan fotót választani, amin mindkét színésznő szerepel ahelyett, hogy két külön fotót kombinálnak össze?

Mexikói Seventeen magazin – 2011. december

A mexikói Seventeen magazin szerkesztősége nem kicsit túlozta el a Photoshop használatát, amikor úgy döntöttek, hogy a 2011. decemberi címlapra Ashley egyik alapból jól sikerült fotóját válaszják. A Pretty Little Liars sztárját épphogy fel lehet ismerni a sok retusálás miatt.

Mexikói Seventeen magazin – 2013. április

Ismét a mexikói Seventeen magazin szerkesztőinek a munkájába tudunk belekötni, ugyanis az idén áprilisban megjelent szám címoldala sem sikerült a legjobbra. A fotózáskor használt ruha érdekes szabása mellett szintén a retusálásba tudunk belekötni, habár itt nem estek akkora túlzásba, mint a fentebb említett fotón.

Troix magazin – 2010. december

A Troix magazin 2010 decemberében megjelent számának címoldala volt a második alkalom, hogy Ashley egy magazinról köszöntött vissza a vásárlóknak, ám ez sem sikerült a legjobbra. Amellett, hogy a címlap szinte teljesen üres, Ashley-t porcelánbaba-szerűvé retusálták. Pedig igazán csinos fotó lett volna – kár érte!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek