Starity

Állati fosszíliát találtak a Marson?

2013. november 09. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A vörös bolygón élet nyomára bukkantak – egy, a NASA archívumából előkeresett fotón leguánhoz hasonló kövületet találtak.

hirdetés
Állati fosszíliát találtak a Marson?

Már folynak az elméletek arról, mit ábrázolhat a fotó, amit a Marsjáró készített és amely a NASA archívumából került elő. A halott leguánhoz hasonlító fosszília szorosan kapcsolódik a talajhoz, a UFO Sightings Daily tulajdonosa, Scott Waring pedig biztos abban, hogy egy fosszilizált gyíkról beszélhetünk, melynek kora ismeretlen.

„Nem ez az első állat, amit a Marson találtunk, körülbelül tíz-tizenöt állati nyomot fedeztünk fel” – mesélte az AgoraCosmónak. Néhány hónappal ezelőtt egy japán tudós állította, hogy több fotón egy gyíkot vélt felfedezni, valószínűleg ugyanarról a kövületről van szó.

A Metro szerint többen már arról súgdolóznak, hogy a NASA valószínűleg emberek helyett állatokat küldött a bolygóra, hogy teszteljék a planéta életlehetőségeit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek