Starity

Tom Mison kitűnő kardforgató

2013. november 09. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sleepy Hollow sztárja megosztotta gondolatait a sorozattal kapcsolatban.

hirdetés
Tom Mison kitűnő kardforgató

Senkit sem lepett meg jobban Tom Misonnál az, mennyire sikeres lett egy csapásra a legújabb dráma-fantasy, a Sleepy Hollow. A brit színész sosem volt elfoglaltabb, kétnaponta interjúkra és rádiós beszélgetésekre jár, és heti hatszor forgat. Ezúttal az Entertainment Weeklynek mesélt a sorozatról és mindennapjairól

A rajongók imádják Abbie-t és Ichabodot, vagy ahogyan ők hívják: Ichabbie-t, amelytől Tom el van ragadtatva.

„Nem hiszem, hogy túl sok dolog kell a kémiához két színész közt. Mindössze dobáljuk egymásnak az ötleteinket, játszadozunk, ennyi az egész. Nagyon okos színésznő. A kémia pedig a közös tiszteleten alapul és azon, hogy mindketten szórakozásra vágyunk.”

Tom már a sorozat előtt olvasta és szerette Washington Irving regényét, szerinte a két karakter (Irvingé és amit a sorozatban láthatunk) nem nagyon tér el egymástól: „A kiálló füleken és vékony vállakon kívül igazából eléggé hasonlítunk. De szerencsére nem vagyok olyan anyámasszony katonája, mint ő.”

Ichabod számos nyelvet beszél, fotografikus memóriája van, ismeri a térképészetet. Tom szerint viszont a legnagyobb előnyei közé a büszkesége és arroganciája tartozik. „Eléggé szeszélyes, de meg is értheted, hogy állandóan ingadozik a kedélyállapota. Mindenki, akit ismert és szeretett, odaveszett kétszáz évvel ezelőtt.”

A sorozat kezdete óta Tom az ősrégi, 250 évvel ezelőtti ruháiban látható, de a készítők ígérik, hamarosan nagy változást láthatunk a ruhatárában – az viszont, hogy Ichabod ezt hogyan fogadja, más kérdés.

„Nagyon kényelmesek ezek a korabeli dolgok. Ezért szeretek kosztümös filmeket készíteni, a jelmezek elképesztőek! Ezért lehangoló, hogy mára minden efféle csoda elveszett, így legszívesebben egy kapucnis pulcsiban lődörögnék a sarkon valahol...”

Tom Mison egyébként rendkívül tehetséges: színpadi darabokat és forgatókönyveket ír, gitározik – hamarosan pedig megmutatja nekünk, micsoda kardforgató!

Néhány nappal ezelőtt forgatták le a legújabb epizód jeleneteit, amelyben kardozni láthatjuk majd. „Tom nagyszerű kardforgató, igazán jó móka volt a közös munka” – fűzte hozzá a show producere, ám a jelenetről és arról, kinek az oldalán fog párbajozni, egy szót sem ejtett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek