Starity

Hasonmások a sztárvilágban XI.

2013. november 16. 10:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lássunk cikksorozatunk utolsó részében ismételten néhány sztárt, akik akár egymás rokonai is lehetnének a köztük lévő hasonlóságok alapján.

hirdetés
Hasonmások a sztárvilágban XI.

Sztárhasonmásokkal foglalkozó cikksorozatunk már tíz részt megélt, így már láthattátok jórészt a celebvilág apraját és nagyját is híres hasonmásaikkal egyetemben, akikkel sok-sok vonásuk egyezik, így, ha össze nem is keverjük őket, de az biztos, hogy rokonoknak simán elnéznénk őket.

Mi viszont még nem fogytunk ki, úgyhogy most, még egyszer, utoljára összegyűjtöttünk nektek egy szép csokorra való „klónt”, köztük népszerű és közkedvelt színészekkel, énekesekkel és még kevésbé ismert sztárokkal.

Rachel Bilson és Atlanta de Cadenet Taylor

A Narancsvidék című sorozat sztárjára és a brit modellre nézve bárki könnyedén azt gondolhatná, hogy testvérekről, vagy legalábbis rokonokról van szó. Ez azonban nem igaz, hiszen semmi köze nincs egymáshoz a két szépségnek, mindössze vonásaik egyeznek erősen.

Tiffani Thiessen, Jessica Stroup és Cobie Smulders

A 90210 szépséges sztárjának akár az édesanyja is lehetne a 39 éves színésznő, így első ránézésre, hiszen mosolyuk, szemük és fejformájuk is szinte a megszólalásig hasonlít, erre pedig még hasonló frizurájuk is rásegít egy kicsit.

Jessicát egyébként az Így jártam anyátokkal Robinjához, Cobie Smuldershöz is szokták hasonlítani, azonban mi szemszínükön, mosolyukon és orrukon kívül nem véltünk felfedezni túl sok hasonlóságot közöttük.

Adam Levine és Jason Schwartzman

A Maroon 5 sármos énekese és a 33 éves színész között mindössze egy év korkülönbség van, azonban ikreknek is elmennének. Egyedül annyi különbséget találtunk köztük, hogy Jasonnek jóval nagyobb az orra és álla is csúcsosabb, azonban ezt leszámítva, szemüknek és szemöldöküknek köszönhetően ijesztően egyezik arcuk.

Alexandra Breckenridge és Evan Rachel Wood

Öt év különbség van a két színésznő között és, bár nem ugyanaz az édesanyjuk és az édesapjuk sem, mintha egy testvérpárt látnánk: annak ellenére, hogy haj- és szemszínük nem stimmel, szemük, orruk és szájuk formája ugyanolyan.

Alona Tal és Bridgit Mendler

A Disney sokoldalú felfedezettje és az Odaát, a Cult és a Veronica Mars című sorozatok szépséges színésznője közötti hasonlóságot nem sokan vélték eddig felfedezni, azonban, ha jobban megnézzük a képeket, tagadhatatlan, hogy egyeznek vonásaik: mosolyuk, orruk és arcformájuk is szinte már-már kísértetiesen ugyanolyan.

Ben Flajnik és Rafael Nadal

Bizony a spanyol teniszcsillagnak is akad egy hasonmása, Ben Flajnik személyében. Mindkettejüknek viszonylag hosszú, barna haja van és szájuk, orruk, szemük is meglepően hasonló formájú.

Drea de Matteo és Portia De Rossi

A két szőke színésznő is számos közös vonást hordoz magán és nem csak hajszínük, hanem szinte egész arcszerkezetük miatt. Mindkettejük szeme kicsi és vékony, de orruk és szájuk mellett sem mehetünk el szó nélkül, hiszen mosolyuk is rásegít a hasonlóságokra.

Tyson Ritter és Cillian Murphy

Tyson és Cillian hatalmas kék bociszemei minden nő szívét meglágyítják, meghódítják, és annak ellenére, hogy frizurájuk merőben eltérő stílusú, ezáltal pedig két teljesen más típusú embert láthatunk, összességében akár testvérek is lehetnének, hiszen egyedül annyi különbség van köztük, hogy Tyson arca valamivel csontosabb.

Isla Fisher és Amy Adams

Vörös hajkoronájuknak, arcformájuknak és mosolyuknak hála tényleg hasonlít egymásra Sacha Baron Cohen felesége és a Bűbáj című film sztárja, pedig orruk és szemük színe is merőben eltér egymástól.

Jessica Lowndes és Megan Fox

Bizonyára sokat rásegített a 90210 című sorozat Adriannája és a Transformers-filmek sztárja közötti hasonlóságokra hosszú, barna, ugyanolyan fazonú frizurájuk és a szinte megegyező póz, mégis el kell ismernünk, hogyha arcformájuk a megszólalásig hasonlítana a másikéra, akkor talán még egy kis gondot is okozna a megkülönböztetésük.

Stephanie Pratt és Julianne Hough

Hosszú szőke loknik, kék szem, ragyogó mosoly – mind Stephanie-ra, mind Julianne-re igazak ezek a tulajdonságok, viszont nemcsak emiatt hasonlítanak egymásra, hanem szemöldökük, szemük, szájuk és orruk formájának köszönhetően is.

Justin Bartha és Tom Everett Scott

Az első dolog, amit valószínűleg a legtöbben kiszúrnak mindkét férfiún, az kék szemük. Azonban, ha tovább elemezzük arcukat, rájöhetünk, hogy több közös vonás is van bennük, szemükön kívül, hiszen orruk és szemöldökük is egy az egyben ugyanolyan, mindössze szájuknak és arcformájuknak köszönhető egy kis eltérés.

Idina Menzel és Lea Michele

Nem ok nélkül döntöttek a Glee készítői Idina mellett, amikor a Lea által megformált Rachel édesanyjának szerepére keresték a megfelelő színésznőt, ugyanis akár a valóságban is lehetnének anya-lánya páros a köztük lévő számos hasonló vonásnak köszönhetően.

Judy Greer és Anne Heche

Judy és Anne tényleg kiköpött mása egymásnak, hiszen nemcsak haj- és szemszínük stimmel, hanem minden vonásuk és egész arcberendezésük hasonló jegyeket hordoz, melyeknek köszönhetően szinte már kísérteties a köztük lévő hasonlóság.

Leonardo DiCaprio és Eric Dane

Bár csak két év korkülönbség van a két színész között, el kell ismernünk, hogy Leo sokkal jobban tartja magát, mint a Grace klinika sztárja, amit valószínűleg szerencsés génjeinek is köszönhet. Ennek ellenére mégis némi hasonlóságot vélünk felfedezni közöttük, pedig fejformájuk teljesen különbözik.

Minka Kelly és Leighton Meester

A két színésznő akár testvér is lehetne, ha nem is a valóságban, legalább egy filmben vagy egy sorozatban, hiszen számtalanszor hasonlították már őket egymáshoz – nem ok nélkül.

A Szobatárs című filmben ugyan együtt szerepeltek, ám nem testvérpárként, de a legtöbbek szerint megállnák a helyüket ebben a szerepben is, mivel mosolyuk, orruk, szemük, szemöldökük és arcformájuk is meglehetősen hasonló.

Kate Bosworth és Jennifer Morrison

Mindössze négy év van a két szőkeség között, így akár simán elképzelhető lenne, hogy a való életben testvérek legyenek, hiszen arcukon számos közös vonást vélhetünk felfedezni: szájuk formája, szemük és hajuk színe is stimmel, azonban Kate szemei valamivel kisebbek.

Stephen Colbert és Bob Saget

A háromgyermekes humorista és a szintén három lurkót nevelő színész kiköpött mása egymásnak. Mosolyuk mellett orruk is rendkívül hasonlít, de frizurájuk és szinte ugyanolyan szemüvegük mellett sem mehetünk el szó nélkül, melyek csak még jobban ráerősítenek a hasonlóságokra.

Taylor Swift és Heather Locklear

A fiatal popcsillag meglepően hasonlít az 52 éves színésznő fiatalkori énjére. Nemcsak ártatlan tekintetük miatt, hanem hosszú, szőke göndör fürtjeik, kék szemük, szájuk és orruk formájának köszönhetően is bekerültek összeállításunkba.

Krysten Ritter és Mia Kirshner

A 31 éves színésznő szinte kiköpött mása hét évvel idősebb kolleganőjének – főleg, ha mindkettejüknek frufruja van. Hajuk és szemük színe is hasonló, ráadásul orrukról és szájukról is elmondható ugyanez, viszont Krysten szemei valamivel távolabb állnak egymástól.

Heath Ledger és Joseph Gordon-Levitt

Lehet, hogy nem is gondolná senki alapjában véve, hogy az elhunyt színésznek és az Eredet sztárjának arca mennyi közös vonást rejt, de elég csak ránézni a képekre és bárki rájöhet, hogy akár testvéreket is alakíthattak volna egy filmben, amíg Heath még életben volt – egyedül talán Joseph szemének alakja okozott volna egy kis problémát.

Una Healy és Christina Cimorelli

Nemcsak az közös a The Saturdays gyönyörű énekesnőjében és a Cimorelli fiatal tehetségében, hogy mindketten egy csupa lányokból álló bandában tagok, hanem külsejük is sok hasonlóságot rejt. Világító szemeik szinte megbabonázzák az embert, ráadásul szájuk is szinte ugyanolyan, egyedül hajszínük különbözik és orruk, mivel Christináé jóval piszébb.

Vanessa Hudgens és Széles Iza

Bár Széles Iza a Megasztárban kezdte karrierjét, a hírnevet inkább azzal szerezte meg magának anno, hogy a magyar Vanessa Hudgensként emlegették a nagysikerű High School Musical-trilógia idején.

A két barna szépség közötti hasonlóság annak idején tényleg figyelemre méltó volt, így nem is volt kérdéses, hogy Dósa Matyi mellé Izát kérték fel, hogy énekelje el a musical utolsó részének egyik főcímdalát, ami a Right Here, Right Now című duett magyar verziója, az Itt és Most volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek